Tuesday, May 28, 2013

αλλαγή





Έλεγα πως δεν αλλάζει ο άνθρωπος,  αλλά καμμιά φορά νιώθω μέσα μου τόσο έντονη την αλλαγή που τρομάζω.
Ξέρεις,  αλλαγή μπορεί να είναι μια αντίστροφη οπτική γωνία αλλά και μια τελεία.
Αλλαγή μπορεί να είναι αυτό που μέχρι χθες σε βόλευε αλλά σήμερα ΔΕΝ..   αυτό που σε ανάγκασε να αλλάξεις πλεύση,  αυτό που μάζεψε κουβάρι κάποια χρόνια κρύβοντας τα καλά στην άκρη της καρδιάς.  Αυτό που του ζητάς το κλειδί και δεν στο δίνει.
Αλλαγή είναι ακόμη και το ότι δεν σ' αναγνωρίζεις..

3 comments:

  1. Ποσο συμφωνω μαζι σου. Αλλαγη δεν σημαινει απο Κατερινα να γινω Μαρια. Σημαινει καθε μικρη αλλοιωση :)

    Και καπου εκει μεσα κρυβεται και η εξελιξη. Στο μπροστα, στο αλλιως ;)

    Καλημερα!!

    ReplyDelete
  2. Με κάθε τι που μπορεί να δεχτεί επιρροές και να προσαρμόσει την "συμπεριφορά" του, ανάλογα με τις καταστάσεις, ποτέ δεν είμαι απόλυτη. Πάντα δίνω περιθώρια γι αυτό πιστεύω και εγώ πως ο άνθρωπος αλλάζει. Χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι πάντα θετικό.
    Όπως και να 'χει για ακόμα μια φορά μας προβλημάτισες με πολύ όμορφο τρόπο. Να 'σαι καλά κοριτσάκι μου γλυκό και να 'χεις μια πανέμορφη ημέρα!

    ReplyDelete
  3. Νομίζω ότι μια αλλαγή είτε γίνεται για καλό είτε για κακό ταράζει τα νερά τα οποία ήταν στάσιμα . Πίστεψε με η ζωή θα ήταν απίστευτα βαρετή αν δεν υπήρχαν οι αλλαγές. Και αν δεν υπήρχαν και τα δυσάρεστα δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε και να αισθανθούμε τις έννοιες των ευχάριστων.
    Καλώς σε βρήκα.Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...