Monday, July 08, 2013

εγώ εδώ θα είμαι





Ποιά είναι η αλήθεια;  Η δική μου;  Η δική σου;  Της συγκεκριμένης στιγμής;  Του χρόνου που πέρασε;  Της άρνησης ή της μη αποδοχής;

Ο ήλιος καίει στο κέντρο της πόλης ενώ μερικά χιλιόμετρα μακριά η θάλασσα παλεύει μ΄ένα συμπαθητικό αεράκι και με τη ψυχρή θερμοκρασία που της άφησε η χθεσινή βροχή και η νύχτα.
Δεν είμαι εγώ που τα γράφω όλα αυτά,  είμαι μια άλλη.  Τα λόγια,  τα γραπτά λόγια είναι εύπεπτα γιατί ο αποδέκτης τα φιλτράρει όπως αυτός θέλει.  Ανάλογα με τη δική του αλήθεια και τη προσωπική του χωριτικότητα στο μέρος του εγκεφάλου.

Χαίρομαι για όσους με έχουν αποδεχτεί και σαν ''Σ''  και σαν ''Φεγγάρι''..  οι υπόλοιποι μάλλον κάτι έχουν χάσει στο δρόμο τους,  ας ψάξουν να το βρουν..

Ε και ναι..  στην τελική,  όποιος είπε πως αποδέχεται το ένα κι απορρίπτει το άλλο ας τραβήξει οριστικά τον δρόμο του.. εγώ πάντα εδώ θα είμαι,  Εγώ,  πρόσεξε με,  όχι αυτό που έχει δημιουργήσει η φαντασία σου!

Λυπημένη ναι!
Ξεφουσκώνει ένα μπαλόνι στα πόδια μου και πρέπει να μαζέψω τα συντρίμια

7 comments:

  1. "Σ'οποιον αρέσουμε" που έλεγε και το άσμα...;) Μεγάλο πράγμα η αποδοχή φεγγαράκι μου. Σπουδαίο...
    *έλα να κολλήσουμε το μπαλόνι, θες? Με συντροφιά ένα ποτήρι κρασί? ;)

    ReplyDelete
  2. Ε δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. Κι εξαλλου ειναι και με τα κεφια μας η κριση μας. Εδω καλα καλα δεν αποδεχομαστε οι ιδιοι τους εαυτους μας καποιες στιγμες.

    Εμενα μ'αρεσεις. Και τελευταια μ'αρεσεις πιο πολυ.

    Καλη εβδομαδα :)

    ReplyDelete
  3. Όταν κάτι ξεφουσκώσει, μπορείς να το ξαναφουσκώσεις, αλλά αν σκάσει τόχασες για πάντα, γι αυτό μη σκας, φεεγγαρένια μου, πάρε βαθιές ανάσες και φύσα αεράκι... φύσα (όχι δεν έχω πιει ακόμα!)
    ΑΦιλάκια και καληνύχτα μας!

    ReplyDelete
  4. @ κοβω βολτες

    σα καλο να ηταν το κρασακι ε βολτιτσα μου;
    ναι δε γινεται να αρεσεις σε ολο τον κοσμο αλλα καμμια φορα ακους πραγματα που σε κανουν να πεφτεις απο τα συννεφα :)

    ReplyDelete
  5. @ dee dee

    αληθεια τι ειναι αυτο που κανει αυτη τη διαφορα του χθες με το σημερα;

    τουλαχιστον ειναι θετικη!

    καλημερα!

    ReplyDelete
  6. @ μαγισσουλα μου, ετσι οπως τα λες ειναι, παει εσκασε το μπαλονακι και πεταχτηκαν εδω κι εκει τα κομματακια..

    βαθιες ανασες και φουσκωνουμε πανια ε; ε;

    καλημερουδια σου

    ReplyDelete
  7. Φεγγαράκι, ξέρεις πιο είναι το καλο με τα μπαλόνια κ τόσα αλλα πράγματα στη ζωή;πως βγαίνουν σε πολλα μεγέθη κ χρώματα!! Κάποια στιγμή που θα μπορείς, τι λες να....βγάλεις τα γυαλια ήλιου και να πάρεις κόκκινα γυαλια (κατα το όμορφο άσμα) ;;

    Σου στέλνω δυο μεγάλα φιλια, και όπως λένε και οι φίλοι μας πιο πάνω, αν είναι να σκα, σκάσε εσύ τους άλλους, αντί οι άλλοι εσένα, οκ;;
    :)

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...