Sunday, November 10, 2013

δεκαπενθήμερη υπομονή





Αυτό το ότι έχω πιεστεί κι έχω εκνευριστεί και θέλω να το συζητήσουμε τώρα,  κι εσύ με παραπέμπεις σε ραντεβού που μετρούν δεκαπενθήμερη υπομονή πως να το ονομάσω;  Υπεκφυγή ή έλεγχο συναισθημάτων;  Μπορεί βέβαια να είναι απλά επαγγελματισμός.
Και το ότι εγώ μέχρι τότε θα το έχω βγάλει από το μυαλό μου;  Μήπως ότι δεν ήταν αρκετά σημαντικό;
Κι αυτά δλδ που δεν είναι τόσο σημαντικά αλλά πλημμυρίζουν μια στιγμή δεν λογαριάζονται;
Και πως τότε ζούμε τη στιγμή με όλο μας το είναι;

Μπερδεύτηκα!

*έρχονται Χριστούγεννα _ λατρεύω

7 comments:

  1. Αυτο εχει πολλες απαντησεις και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξεις να διαβασεις ενα τεραστιο σχολιο απο μερους μου, γι αυτο θα προσπαθησω να ειμαι συντομη.
    Οι ανθρωποι ειμαστε ολοι διαφορετικοι, αλλοι αυτα που εμεις θεωρουμε σημαντικα, τα θεωρουν ασημαντα και το αντιθετο. Δεν νομιζω να ειναι υπεκφυγη. απλα η οπτικη του γωνια ειναι διαφορετικη απο την δικη σου, και εσυ μπορει να εισαι πιο αυθορμητη ενω εκεινος οχι.
    Δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα το εχεις ξεχασει μεχρι να τον δεις γιατι απλα θα σου ξανα ερθουν ολες οι εικονες πισω στο μυαλο σου. Τα παντα λογαριαζονται.. με τον εναν η τον αλλον τροπο απλα οι ανθρωποι δεν τα λογαριαζουμε ολοι το ιδιο μερικες φορες πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι δεν υπαρχει τιποτε αλλο που μπορουμε να κανουμε.

    ReplyDelete
  2. καλησπερα
    θα σου πω τι πιστευω εγω
    ακολουθεις αυτον που θεωρει το προβλημα πιο σημαντικο οπως κι αν εχει..
    15 μερες ειναι παρα πολλες για να λυθει ενα θεμα οταν υπαρχει
    οχι απλα θα εχει ξεθωριασει το προβλημα αλλα κι η σχεση με το συγκεκριμμενο ατομο, φιλη, κορη κλπ δεν θα υφισταται τουλαχιστον οχι με τον τροπο που πιστευες
    ενας λογος λοιπον να αναθεωρησεις

    συμφωνω για το πολυπλευρο του θεματος :)

    ReplyDelete
  3. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα μας αμέσως, δεν νομίζω πως ο χρόνος θα δώσει τη λύση... βήμα, βήμα, στιγμή με στιγμή αντιμετωπίζουμε ότι μας παρουσιάζεται... τώρα, και σε δεκαπέντε μέρες οψόμεθα!

    ΑΦιλάκια και καλή βδομάδα από αύριο! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. γεια στο στομα σου μαγισσουλα μου.. τα υπολοιπα ειναι απλα χρονικες προθεσμιες ..

      και μια χμ αμφισβητηση εμπιστοσυνης θα ελεγα ή ενα βημα προς αυτη την πλευρα

      φιλια πολλα!

      Delete
    2. ...ακόμα και η εμπιστοσύνη είναι σκέψη!

      Delete
  4. Δεν γνωριζω να σε βοηθησω. Ειμαι συνηθως ενθουσιωδης και το χρεωνω στην δικη μου ιδιοσυγκρασια το οτι "θυμωνω" οταν μου ζητανε να περιμενω. Εχει τυχει βεβαια να μου κανει καλο η αναμονη, να μεστωνει η ιδεα μεσα μου και να ειμαι πιο συνεπης στην περιγραφη μου μετα. Εχει τυχει ομως και να εχει αδειασει το μυαλο μου και η ψυχη μου μεσα σε λιγες μερες και να νιωθω οτι ασκοπα χαθηκαν καποιες λεξεις που δεν ειπωθηκαν.

    Δεν σε βοηθησα καθολου, το ξερω :)

    Καλη εβδομαδα!!

    ReplyDelete
  5. απλα συμφωνω μαζι σου..

    εγω ειμαι του εδω και τωρα
    εννοω πως αν μου ζητησεις εξηγησεις ή δω οτι εχεις θεμα το λιγοτερο θα σου ζητησω να μιλησουμε τηλεφωνικα.. δεν θελω να αφηνω τον αλλον με σκεψεις.. αρνητικες..

    φιλια!

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...