Wednesday, January 22, 2014

1 euro can make a difference

Από το προφίλ της Ναταλίας στο facebook
*


Έχω την τύχη φέτος να δουλεύω σε δύο ταινίες!
Δύο ταινίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά και ταυτόχρονα πολύ ξεχωριστές.
Η μία (στην οποία έχω αναλάβει τη σκηνοθεσία), φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα πρώτα ελληνικά sci-fi και να αποδείξει ότι μπορούμε και στην Ελλάδα να γυρίζουμε ταινίες επιστημονικής φαντασίας!
Η δεύτερη (στην οποία ασχολούμαι με τα σκηνικά και τα κοστούμια) είναι ένα θρίλερ- σπλάτερ για να είμαστε πιο ακριβείς- που θέλει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει τη θέση του σε ένα είδος που στον Ελληνικό χώρο ανεπαρκεί (αν δεν εκλείπει πλήρως).

Οι δύο ομάδες αποτελούνται από άτομα ιδιαίτερα συνεπή και ταλαντούχα, με αγάπη στον κινηματογράφο τα οποία κάνουν πραγματικά επαγγελματική δουλειά (χωρίς βέβαια να πληρώνονται!)

Λόγω της έλλειψης πόρων και χρηματοδότησης, στραφήκαμε στην χρηματοδότηση μέσα από το crowdfunding. Το crowdfunding είναι ένας τρόπος όπου όλοι μπορούμε να γίνουμε “συμπαραγωγοί” και να βοηθήσουμε στη δημιουργία μιας ταινίας.
Το ζητούμενο δεν είναι να βάλουμε πολλά χρήματα. Το ζητούμενο είναι το μικρότερο ποσό, το οποίο όμως όταν δίνεται από πολλούς ανθρώπους αρχίζει να πολλαπλασιάζεται και να παίρνει αξία και δύναμη!
Όλα αυτά βέβαια, αν το project μας αρέσει και μας καλύπτει! E-very contribution counts/ Even 1 euro can make a difference! Αν σας φαίνεται ενδιαφέρουσα κάποια, μπορείτε να γίνετε μέρος αυτής!

Ευχαριστούμε πολύ! Παρακάτω παραθέτω τις δύο καμπάνιες στο indiegogo
http://www.indiegogo.com/projects/e-social 
http://www.indiegogo.com/projects/support-carnivore-a-greek-splatter-film

4 comments:

  1. Πολυ ωραια ιδεα!!! Την κοινοποιω και στο facebook για να γινει περισσοτερο γνωστη.

    ReplyDelete
  2. Δεν ήξερα πως έχουμε το ίδιο επάγγελμα (σκηνογράφος- ενδυματολόγος) άλλα ξέρω πολύ καλά την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν όσοι ξεκινούν μια ταινία, έχω δουλέψει και η ίδια για τη χαρά της συμμετοχής χωρίς πληρωμή... φυσικά!
    Εύχομαι να βρεθούν τα χρήματα όχι τόσο για να πληρωθούν οι συντελεστές αλλά για να υπάρχει και η τεχνική υποστήριξη!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! :)))

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...