Thursday, January 25, 2018

συζητήσεις





Να πω την αλήθεια,  το θετικό με το αρνητικό,  λίγο το ξεχώριζα.  Τώρα κάνει μπαμ.  Βρωμάει από μακριά,  όταν ένας άνθρωπος έχει ανάλογο θέμα.  Φαίνεται στον τρόπο που σου μιλάει,  και στα θέματα που διαλέγει να σου πει.  Η εμμονή του πάνω σ'  αυτά!  Εμμονή,  εγωισμός,  αλαζονεία,  έπαρση,  πάθη,  διαστροφή όλα τα διακρίνεις,  δεν κρύβονται άλλωστε.  Και τελικά η εξομολόγηση της επίσκεψης σε ψυχίατρο και τα πέντε λεξοτανίλ την ημέρα.
Όλα ξεκίνησαν με την κουβέντα γύρω από τον πρόσφατο θάνατο ενός κοινού γνωστού.  Τρόμαξα!
Σε λίγο,  αν όχι ήδη, έναν φυσιολογικό άνθρωπο θα τον ψάχνουμε με τον μεγεθυντικό φακό!

2 comments:

  1. Τα παιχνίδια και οι στράτες του νου και της ψυχής είναι απρόβλεπτα Στέλλα μου. Ποτέ δεν ξέρεις σε τι σκοτάδι ή φως θα σε οδηγήσουν.
    Βαστάμε την ανάσα μας κάθε φορά και καρτεράμε.
    Καλή συνέχεια να έχεις.

    ReplyDelete
  2. Αυτο ναι, συμφωνω Γιαννη και ξερω τι γινεται γυρω απο το θεμα, εδω ομως μιλαμε για ανθρωπο πολυ κακο, που την ''αγαπη'' κουβεντιαζοντας την εστειλε στις εκκλησιες. Πολυ λυπαμαι, αλλα βλεπεις οτι εχει να κανει και με το ποιον αυτου του ανθρωπου. Υποθετω ασχημη ζωη γενικοτερα, γιατι διακρινω και μη αυτοεκτιμηση.

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...