Sunday, February 28, 2021

σ'αγαπώ

 

Ήταν η αίσθηση τόσο δυνατή πως να,  ήσουν εκεί κι έπειτα από αυτό όλα θα ήταν δυνατά κι αυτό που όταν ζήτησα να με πάρεις μαζί σου,  γύρισες και μου είπες σοβαρός,  ανέκφραστος,  όμορφος και πιο νέος από ποτέ,  σ'αγαπώ.

Κι εγώ σ'αγαπώ πέρα από κάθε όριο,  μπορώ να σου το πω τώρα πια χωρίς ενδοιασμό,  τώρα που αρχίζω να αγαπώ σιγά σιγά ακόμη και τον εαυτό μου!


 

13 comments:

  1. 🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

    ReplyDelete
  2. Ετσι είναι η αγάπη! Δυναμώνει όταν βιώνεις την απώλεια, ξυπνά μνήμες, μετράει το πριν και το μετά με τρυφερότητα σαν παλιό νοσταλγικό τραγούδι.
    Καλημέρα Στέλλα!
    Καλό μήνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυναμώνει, φεύγουν όλα τα αρνητικά βιώματα για αυτό!

      Delete
  3. Φυσικά πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας πρώτα για να νιώσουμε την αγάπη για τους άλλους!
    Καλό μήνα Στέλλα Ας είναι αληθινά ανοιξιάτικος

    ReplyDelete
    Replies
    1. μεγάλη κουβέντα Άννα μου!

      Delete
  4. Τίποτα δε γεννιέται δυνατό, ώριμο, σίγουρο ...σα τα μωρά κι αυτή ή, γιατί όχι σαν τα ανθάκια μιας νεογέννητης λεμονιάς που γλίτωσε απ το χιονιά, γεννιέται εύθραυστη, περίεργη, λαίμαργη .... αλλά όταν μεγαλώσει, πατήσει γερά στα πόδια της και θεριέψει, ε, τότε.....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τί κι αν περάσαν χρόνια..

      Delete
  5. Η πραγματική αγάπη δεν στερεύει ποτέ.
    Κρατάει για πάντα!
    Καλό μήνα Ψαροματάκι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ αυτό το ''για πάντα'' !

      Delete
  6. Όπως σου έχω γράψει πολλές φορές,με 4 σειρές κείμενο ανοίγεις παλιά θέματα που πολλές φορές τα έχουμε στείλει στο "δεύτερο υπόγειο" που μου έλεγε η ψυχόλογος μου.
    Είναι πολύ βασικό να αγάπαμε πρώτα τον εαυτό μας για να μπορούμε να αγπάμε και τους άλλους.
    Μερικές φορές κάποιοι πιστεύουν ότι με λίγες λέξεις που θα σου πουν π.χ. σ'αγαπώ είναι εντάξει και με εσένα αλλά και με τον εαυτό τους.
    Και μετά ; Πάμε για άλλα ;;;
    Πρίν 26 χρόνια και εμένα μια κοπέλα μου έλεγε οτι με αγαπάει αλλά χωρίσαμε.Και μου το είπε και την ημέρα που αποφασίσαμε να χωρίσουμε...

    τέλος πάντων.Καλό μήνα.!!!Μουσική ? Ανάλογη με το κείμενο...

    https://www.youtube.com/watch?v=Aa-QRxYkGAk
    https://www.youtube.com/watch?v=jvqyT-klaXU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ίσως ακόμη και σήμερα αν την ρωτούσες το ίδιο να σου έλεγε. Ίσως να ένιωθε κάτι που δεν ήξερε τί είναι, το σίγουρο είναι πως δεν αγαπούν όλοι οι άνθρωποι ούτε αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο

      Delete
  7. Καλησπέρα Στέλλα μου, πόσο όμορφα λόγια, πόσο συγκινητικά. Νιώθω τα συναισθήματα να φουντώνουν και να εκφράζονται με δύναμη και πάθος. Πόσο υπερβατικό πάνω από αδυναμίες και μιζέρια. Ένα λαμπερό καλωσόρισμα στον μήνα της Άνοιξης. Καλό μήνα καλή μου φίλη.

    ReplyDelete

μια μέρα

  χρόνος τότε που σκοτώναμε το συναίσθημα,  κι ενώ η ψυχή έλεγε ναι,  εμείς επιλέξαμε το όχι νοσταλγία ο τρόπος που σήκωνες ψηλά τα μανίκια ...