Tuesday, April 20, 2021

έχω εμπιστοσύνη;

 


Με τα πολλά,  ήρθε και η στιγμή της α' δόσης του εμβολίου.  Έκανα το moderna σήμερα στις 8.30 το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο της έκθεσης.  Δεν κατάλαβα το παραμικρό τσίμπημα.

Έχω εμπιστοσύνη στους επιστήμονες (?)!

10 comments:

  1. Γλυκιά μου το ίδιο έκανα , είμαι μια χαρά αν και έχω τόσα επιβαρυντικά στοιχεία επάνω μου. Ευτυχώς και ο ένδρας μου δεν είχε πρόβλημα με της Fisser που έκανε μάλιστα και την 2η δόση. Μακάρι να τσακιστεί ο ιός και να φύγει, μου λείπουν οι..αγκαλιές από τα εγγόνια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. για αυτό εμβολιαζόμαστε για να τον διώξουμε, θα δείξει αχτίδα μου ας ευχηθούμε το καλύτερο :-)

      Delete
  2. Με το καλό. Εγώ έχω ραντεβού τον επόμενο μήνα. Να έχεις εμπιστοσύνη. Δεν έχουμε και άλλα περιθώρια. Αν όχι στους επιστήμονες, σε ποιους;
    Κι ο άντρας μου έκανε moderna και στη δεύτερη δόση είχε μισή μέρα πυρετό αλλά φυσιολογικό αυτό και σίγουρα χτίζεται ανοσία έτσι.
    Να πάνε όλα καλά
    Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. το έκανα εχθές το πρωί Άννα, το βράδυ ένιωσα πως πονούσε το χέρι μου γιατί ήταν αυτό που συνήθως επάνω του κοιμάμαι, σήμερα όλο το πρωί 37,2-37,3 δέκατα, τώρα το απόγευμα 37,7 αισιοδοξώ ότι δεν θα με παιδέψει περισσότερο, βρήκα και την ευκαιρία να χαιδεύομαι ξέρεις αυτό το έχω ''βαβά'' :-)
      Ο άντρας μου που το έκανε πριν λίγες μέρες δεν παρουσίασε κάτι.

      Το χέρι μου στο σημείο του εμβολίου είναι σα να έχει πυρετό και πονάει ακόμη, Αυτά! Καλό βράδυ να έχουμε :-)

      Delete
  3. Καλό μεσημέρι γενναίο κορίτσι....Όλα να πάνε καλά! Εγώ πάντως.....ΔΕΝ
    Σε φιλώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τί να σου πω, κι εγώ ΔΕΝ θα ήθελα αλλά μετά από σκέψη είπα το ναι. Μου δόθηκε και η ευκαιρία να επιλέξω εμβόλιο και το εκμεταλεύτηκα :-)

      Delete
  4. Εννοείται ότι έχεις βρε Στέλλα μου! Εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Έκανες καλό εμβόλιο και προχωράς. Να είσαι ήσυχη. Προχωράμε αποφασιστικά στο εμβόλιο γιατί, όπως βλέπεις, μας πέταξαν χύμα στην ανοσία της αγέλης. Σιδερένια κοπέλα μου εύχομαι.

    ReplyDelete
  5. Ερωτηματικό Στέλλα μου φαντάζομαι ότι έχουν κι οι ίδιοι οι επιστήμονες! τα εμβόλια βγήκαν εσπευσμένα, με ελάχιστο χρόνο δοκιμών και φυσικά μπήκαν στη μέση και τα συμφέροντα των φαρμακευτικών, κοινώς, άστα... Όμως, και η παραμικρότερη μορφή προστασίας ή οι λιγες ευτυχώς πιθανότητες παρενέργειες είναι πολύ καλύτερα από το να νοσήσεις, είτε είσαι 60 είτε 30. Κι εγώ το έκανα (ΑΖ) αρχές Μαρτίου, κι ο άντρας μου τώρα-μικρές οι παρενέργειες, σαν κακοαδιαθεσία από μια απελθούσα γρίπη. Σήμερα διάβασα κάτι που με προβλημάτισε περισσότερο κι απ τις ενδεχόμενες παρενέργειες-η προστασία καλύπτει σίγουρα 3 μήνες και μετά βίας 6, δηλαδή θα εμβολιαζόμαστε όχι όπως για την απλή γρίπη άπαξ ετησίως αλλά θα τρέχουμε κάθε τετράμηνο; Δυστυχώς αυτά είναι ρητορικά ερωτήματα, αλλά πάμε με ότι έχουμε ελπίζοντας σε ένα αίσιο τέλος (που δεν θα υπάρξει-και το λέω εγώ που ως τοξότης είμαι φύσει αισιόδοξη). Με το καλό και τη δεύτερη θα σου ευχηθώ και να είμαστε καλά να τα λέμε έστω κι από εδώ :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την ποιότητα των εμβολίων και την προστασία σκέφτομαι κι εγώ Κάλλη. Κανείς δεν ξέρει κι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θα έχουμε και εμβολιασμούς και μέτρα προστασίας ποιός ξέρει για πόσο καιρό ακόμη. Θα αλλάξει βέβαια το σκηνικό για το καλοκαίρι για δημιουργηθεί το θετικό κλίμα για τους τουρίστες. Και μετά πάλι φτου από την αρχή.
      σε φιλώ, καλό βράδυ :)

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...