Sunday, October 02, 2022

-αδιαφορεί-


 

Δεν θυμάμαι κανέναν που να έχει αλλάξει χαρακτήρα,  δεν έχω συναντήσει εγωιστικές συμπεριφορές να αποδυναμώνονται,  δεν έχω δει ανθρώπους να γίνονται απαλοί και να γλυκαίνουν.  Έχω συναντηθεί όμως με τις προσωπικές μου αλλαγές,  γνωρίζοντας καλά όλες τις διεργασίες που έχουν γίνει μέσα μου για να καταλήξω εκεί.

Συμπεραίνω πως κανείς δεν μπορεί να διακρίνει τις δικές μου αλλαγές γιατί κανείς δεν γνωρίζει τις εσωτερικές μου διεργασίες,  όπως κι εγώ αδυνατώ να δω το βάθος των άλλων ανθρώπων.  Ίσως πχ κάποιος να σκέφτεται  -αδιαφορεί-  ή -σταμάτησε να έρχεται-  και μένει εκεί.

Αν και βαθιά,  πολύ βαθιά μέσα του ο καθένας μια χαρά ξέρει,  ακριβώς μα ακριβώς σε ποιές στιγμές τέντωσε πέραν του δέοντος το σκοινί,  χλευάζοντας πολλές φορές την ανεκτικότητα του άλλου.


2 comments:

  1. Πολύ σωστά λες Στέλλα μου... μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να να γνωρίζουμε τις αλλαγές μέσα μας, αφού είναι δικές μας επιλογές θα έλεγα εγώ...λάθος ή σωστές , είναι δικές μας και μόνο.
    Καλά να είσαι, να προσέχεις και να αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί όπως καταλαβαίνεις κανείς άλλος δεν θα το κάνει. φιλιαααα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βεβαίως Ρούλα μου, καλημέρα, σ ευχαριστώ

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...