Monday, April 01, 2013

κύκλοι ζωής





Καμμιά φορά τα όμορφα έρχονται όλα μαζί ή εσύ ανοίγεις ξαφνικά τις χαραμάδες σου κι αφήνεις να περάσει ο μεσημεριάτικος ήλιος του Απρίλη,  να στραβώσει τα μάτια σου,  να αλλάξεις οπτική γωνία,  να έρθουν οι θετικές σκέψεις κλπ κλπ

Νομίζω ήρθε η ώρα να κλείσει να κλείσει ένας ακόμη μεγάλος κύκλος της ζωής μου,  δε το κρύβω ότι με τρομάζει αυτό,  αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει για καλό,  κι αν είχε ήδη γίνει ίσως να ήταν ιδανικά το καλύτερο.

Από την άλλη ανοίγει ένας άλλος,  μικρότερος αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι σημαντικός πολύ κι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις,  από αυτές που σε βοηθούν να κάνεις μερικά βήματα μπροστά.  Κι έτσι ίσως δυναμώσουν κάποια υπόλοιπα που βρίσκονται σε αδράνεια εδώ και καιρό..


3 comments:

  1. Δεν σε προλαβαινω αυτες τις μερες :)

    Ευχομαι να καταφερνει να κλεινεις κεφαλαια στη ζωη σου, να μην μενουν μετεωρα στον χρονο. Να ευχηθω και καλη επιτυχια στα νεα κεφαλαια και να σε εκπληξουν ευχαριστω με την εξελιξη τους :):)

    Καλημεραααα

    ReplyDelete
  2. εχω πολλα πραγματα μεσα μου..
    δε ξερω ποσο καλο ειναι αυτο, αλλα θελω να τα εξωτερικευω για να τ ακουω πρωτα εγω..

    καλημερουδια!

    ReplyDelete
  3. Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγω αυτές τις ημέρες! Κάπως έτσι νομίζω αισθανόμαστε όλοι!
    Μακάρι να μην αφήνουμε απωθημένα στους κύκλους που κλείνουμε!!!
    Φιλιά:)

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...