Monday, July 29, 2013

2+





Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι δύσκολη,  και όλη αυτή η ευχέρεια για συναντήσεις,  γνωριμίες κι επανασυνδέσεις δεν διευκολύνει την κατάσταση,  απλά σου δίνει τη δυνατότητα μέσα στα πολλά,  να βρεις τα καλύτερα,  ή αν θέλεις το καλύτερο..

Αυτό που έχω λατρέψει σε σένα όλα αυτά τα 2+ χρόνια είναι ότι νιώθω ότι αυτό που λέω, έρχεται σωστά στα αυτιά σου,  μετά στη σκέψη σου και μετά γίνεται λέξεις που έρχονται και δένουν με τις δικές μου και είναι σαν κάποια μικρά μικρά πραγματάκια να τακτοποιούνται βρίσκοντας το καθένα τη σειρά και τη θέση του στο σωστό συρτάρι..

Σαν σκόρπια κομμάτια ενός παζλ που σε κάθε συνάντηση,  ενώνονται,  διαλύονται και πάλι ενώνονται..  Δεν ξέρω πως ονομάζεται όλο αυτό,  φιλία ή χημεία ή απλά στιγμές αλλά νομίζω ότι είναι υπέροχο το να μιλάς και τα λόγια σου να βρίσκουν τον σωστό αποδέκτη,  χωρίς δεύτερες σκέψεις..


4 comments:

  1. Τι ομορφια περιγραφεις! Η πιο πετυχημενη εκφραση γι'αυτο, αν και λιγακι κλισε, ειναι "επικοινωνια στο ιδιο μηκος κυμματος". Εξαιρετικα σπανιο. Ειδικα μετα απο 2+ χρονια.

    Και να θυμασαι οτι οι ομορφες φιλιες και οι ομορφες σχεσεις γενικα, κατσικωνονται σ'αυτους που τις αξιζουν;)

    Καλο απογευματακι

    ReplyDelete
  2. Σπάνιο και γι'αυτό πολύτιμο. Ένα ιδιαίτερο παζλ για λίγους. Για όσους δηλαδή βλέπουν και ακούν πέρα απο την ακοή και την όραση...;)

    ReplyDelete
  3. @ κατερινακι

    ναι ναι, ας μη μας χρεωνουμε μονο τα αρνητικα ας χρεωθουμε μια φορα και τα θετικα ε; ε;

    καλημερεςςςς :):):)

    ReplyDelete
  4. @ kovo voltes

    πολυ σωστα το ειπες..

    εε εχω να πω κι αλλα αλλα δεν ειναι της στιγμης xoxo

    φιλια πολλα :):):)

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...