Friday, September 23, 2016

δεν ήμουν εγώ





''Όχι,  δεν ήμουν εγώ'',  λες καθώς θυμάσαι πράξεις και γεγονότα από εσένα προς τους άλλους.  ''Όχι δεν ήμουν εγώ'',  λες καθώς μετράς τις στιγμές που αντί να γυρίσεις πλάτες.  τις έδωσες φαρδιές πλατιές να ακουμπήσουν θέματα και καταστάσεις.  Δεν ήμουν εγώ που ανέχτηκα,  που έκανα υπομονή,  που έλεγα πως για το κάνεις εσύ αυτό έτσι θα είναι το σωστό αγνοώντας το δικό μου,  προσωπικό σωστό!

Δεν ήμουν εγώ στις τρέλες και στα απωθημένα μου,  στις κακίες και στις ζήλειες μου.  Στις μαλακίες μου.

Εγώ ισορροπώ και διαχειρίζομαι.  Αγαπώ και προσέχω.  Τον εαυτό μου κυρίως.  Και όλους αυτούς που αξίζουν την καλή μου συμπεριφορά,  ανταποδίδοντας με την δική τους καλή συμπεριφορά.
Χωρίς πίεση και πέρα από διάφορες εγκληματικές ενέργειες.

2 comments:

  1. Η Αρμονία και η σωστή διαχείριση της Αγάπης. Πραγματικά δύσκολο και επίπονο εγχείρημα Στέλλα. Μάλιστα για να το κατακτήσει κανείς πρέπει να έχει περάσει μέσα από τις Οδύνες της εμπειρίας. Προσωπικά πιστεύω ότι η Αγάπη και η ανθρωπιά είναι για ευλογία για μοίρασμα. Από εκεί και πέρα εναποτίθεται στον "λήπτη" με τι είδους συνείδηση θα τα μεταχειριστεί.
    Την καλησπέρα μου ζεστή.

    ReplyDelete
  2. γιαννη καλημερα με ενα γλυκο κυριακατικο πρωινο ηλιο
    σ ευχαριστω για το ευστοχο σχολιο σου.. ισχυει!

    φιλια

    ReplyDelete

όχι πιά

Κάποιος με ρώτησε αν σε ξέρω.  Χιλιάδες αναμνήσεις πέρασαν από το μυαλό μου..  Την ώρα που του απαντούσα ''όχι πιά''   *Από...