Monday, April 20, 2020

και τώρα τί; (ημέρα 39η)






Κάπως έτσι,  κι αυτή η πασχαλιά έφτασε στο τέλος της,  αφού μάθαμε πως το να γίνει λουκούμι το κατσικάκι,  θέλει τρόπο και όχι κόπο,  μια που πάνω στην χθεσινή μας απογοήτευση ήρθε μπροστά μου ένα ωραιότατο video,  κι έτσι σήμερα το απολαύσαμε πέραν του δέοντος και επέστρεψαν τα χαμόγελα μας στην θέση τους,  στο μεγάλο τραπέζι της βεράντας μια που ο καιρός και εχθές και σήμερα ήταν πάρα πολύ βολικός.

Επίσης φαγώθηκε και το τελευταίο κομμάτι αυτής της κυριολεκτικά υπέροχης τούρτας.

Μου φάνηκε περίεργο που σήμερα το μεσημέρι,  δεν εμφανίστηκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια τους,  δεν ακούστηκε ίχνος μουσικής τόσο που σκεφτόμουν μήπως κάτι είχε συμβεί καινούργιο που το έχασα μια που το πρωί δεν είχα ακούσει καθόλου τηλεόραση.  Εμείς ωστόσο σταθήκαμε συνεπείς σ'  αυτή την δεύτερη μέρα της γιορτής.



3 comments:

  1. Καλησπέρα.
    Με παράξενη διάθεση σήμερα.Ο καιρός πάει για βροχή και μετά το Πάσχα υπάρχει μια ησυχία φέτος.Παράξενα μας φαίνονται όλα γιατί μας είναι άγνωστα.
    Πιστεύω να άλλαξουν τα πράγματα γρήγορα χωρίς άλλα προβλήματα.
    https://www.youtube.com/watch?v=nrEmEvcbrtM
    https://www.youtube.com/watch?v=0pjJLwiB0Nk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα Μάριε
      Πάντα θυμάμαι παράξενο αυτόν τον καιρό.
      Τώρα ένα παραπάνω, αλλά μέσα μου πιστεύω ότι όλα βαίνουν καλώς.
      Κάποια στιγμή θα αρθούν και τα μέτρα. Θα δείξει..

      Delete
  2. Και του χρόνου να είμαστε, αφενός καλά και αφετέρου απαλλαγμένοι από όλο αυτό το βίωμα. Πιο διαβασμένοι, αλλαγμένοι ως προς τις προτεραιότητες αξιών και προσανατολισμών.
    Χριστός Ανέστη Στέλλα μου, να είστε όλοι καλά.

    ReplyDelete

για μία βιτρίνα

  Η μάνα λέει πως ''δεν σ'αφήνει να πας μπροστά,  πως πάντα εκεί που νιώθεις την πληρότητα,  κάτι θα έρθει και θα κόψει την ροή ...