Wednesday, June 10, 2020

ατάλαντα





Ένας άνθρωπος κυνικός δεν έγινε τυχαία,  τον έκαναν αυτοί που τον χαστούκισαν στην ζωή του.
Ίσως να μην του φέρθηκε ακέραια και η ίδια η ζωή,  αν πχ δεν έχει τη δυνατότητα να δει όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι ή να περπατήσει όπως όλοι οι άνθρωποι.
Συνήθως μ'  αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορείς να συννενοηθείς.  Κατ' αρχήν θα κρατήσει κρυφή την όποια αδυναμία του και θα εξωστρέφεται με τον απύθμενο εγωισμό του.  Ό,τι και να λέει θα στρέφεται γύρω από τον εαυτό του και την καλυμμένη ανημπόρια του.
Πιθανόν να έχει εδώ και πολλά χρόνια ένα blog.
Γράφει σαν αυτιστικό,  από τον εαυτό του προς τον εαυτό του και ενίοτε ψάχνει την χαμένη έμπνευση του στα γειτονικά blogs,  κλέβοντας στοιχεία από τις ζωές των άλλων.
Σαν το άγριο ζώο τις μεταφέρει στον δικό του χώρο για να τις κόψει σε κομμάτια και να τις ανασυνθέσει με τον δικό του χοντροκομμένο και ατάλαντο τρόπο.

Μακάρι να υπήρχε στα blogs η επιλογή του μπλοκαρίσματος,  τύπου δεν θέλω να σε ξαναβρώ ποτέ μπροστά μου,  μα κυρίως δεν θέλω εσύ να τριγυρνάς στα δικά μου μέρη,  εξαφανίσου απαίσιο σκουλήκι..

Το ποτάκι κέρασμα σε όποιον καταφέρνει και ανακατεύει το στομάχι μου..  το πίνεις και φεύγεις όπως ήρθες!

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...