Tuesday, June 30, 2020

πότε περνούν





Είχαμε μια κουβέντα νωρίς το πρωί για ένα πρόσφατο θέμα που εγώ έπρεπε να θυμηθώ και να αναφέρω πότε τελευταία φορά στο παρελθόν είχε επαναληφθεί.
Έτσι στο μυαλό μου έτρεξαν ταχύτατα τα δύο προηγούμενα χρόνια,  το γεγονός εν τέλει είχε επαναληφθεί  Σεπτέμβρη με Οκτώβρη του 2018,  και μου φάνηκε τόσο πρόσφατο,  σαν χθες,  αλλά στην πραγματικότητα ήταν τόσο μα τόσο μακρινό,  πότε περνούν τα χρόνια..  πότε περνούν..  περνούν..

Έτσι τέλειωσε και φεύγει κι ο φετινός Ιούνης,  όπως φεύγει κάθε Ιούνης που με την γλύκα του σε κάνει να τον πεθυμείς τόσο, ώστε να μην καταφέρνεις ποτέ να τον χορτάσεις..  κι ας μην ήταν όσο βαθιά μπλε θα ήθελα,  κι ας μην είχε μέσα του εσένα κι ας παρέμειναν ανεκπλήρωτες οι μεγάλες επιθυμίες!



2 comments:

  1. Λοιπόν αυτή η φωτογραφία με αυτό το κείμενο κάνουν έναν τέλειο συνδυασμό. Αυτό σκέφτηκα όταν το διάβασα.Και ναι....ποτέ ο Ιούνιος δεν είναι αρκετός.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χρόνια τώρα melian και δεν ξέρω γιατί, σαν αεράκι έρχεται και φεύγει!

      Πώς να μην σου αρέσει η φωτογραφία; Εμένα τουλάχιστον μου φέρνει εικόνες από παράθυρα σπιτιών στην εξοχή και στον καθαρό αέρα, εκεί όπου το πράσινο και το μπλε περισσεύουν :)

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...