Wednesday, August 19, 2020

μοναδικότητες

 

 

Επειδή δεν σου λέει ''ήσουν ο έρωτας της ζωής μου'',  αλλά λέει ''ήσουν ο ένας από τους δύο έρωτες της ζωής μου'',  παίρνει την ανάλογη απάντηση ''εσύ ήσουν ο ένας από τους τρεις έρωτες της ζωής μου''.

Πάρε για να μάθεις :-)))

Και βέβαια όταν όλο περιέργεια ρωτάει ''ποιό ήταν το τρίτο άτομο''  με πολύ φυσικότητα απαντάς ''είχα κι έναν έρωτα στην εφηβεία''.

Γενικά,  άμα θέλεις να βγάλεις άσσους από το μανίκι,  βρίσκεις τον τρόπο,  όμως στην πραγματικότητα θέλεις να του πεις ''αγόρι μου ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή μου που έκανε την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά''.

Αλλά δεν το λες ούτε του εαυτού σου!

11 comments:

  1. Α μου αρέσουν οι ...άσσοι απ το μανίκι. Και αν πάει κάποιος ....γυρεύοντας Στέλλα μου, τους βγάζεις στην τσόχα έναν έναν και μένει εμβρόντητος ή εμβρόντητη. Πόσο μάλιστα αν προχωρήσεις και σε ...λεπτομέρειες της ...."εφηβείας". Εκεί να δεις. Χαχαχαχαχα.
    Μου αρέσουν σήμερα οι διολισθήσεις σου αυτές να το ξέρεις. Τις έχουμε όλοι ανάγκη προσωπικά.
    Καλό βράδυ καλή μου φίλη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι τί νόμιζε;
      Τς!

      :-)))

      φιλιά Γιάννη μου

      Delete
    2. Και εκεί είναι να αρχίσεις να διηγείσαι τις ...γαργαλιστικές λεπτομέρειες αυτής της "άγνωστης" σχέσης Στέλλα μου. Δίκην ροζ κουτσομπολιού. Πολύ ενδιαφέρουσες οι αντιδράσεις. Καλησπέρα Στέλλα.

      Delete
    3. Ναι Γιάννη μου, και μερικοί (όχι εγώ) έχουν εξειδίκευση στο να περιγράφουν τα πικάντικα!

      καλησπέρα, φιλιά!

      Delete
  2. Μυστικά κι ανομολόγητα πάθη. Δική μας υπόθεση. Η γιαγιά μου έλεγε, ο άνδρας να σε ξέρει απ' τη μέση και κάτω. (βέβαια αναφερόταν στη δική της εποχή μάλλον).
    Καλό απόγευμα Στέλλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από τη μέση και κάτω;
      Τί είναι πάλι τούτο..

      Σκέψου λίγο τη σημερινή εποχή ::///

      Delete
    2. και και εκεί που έγραφα έσβησε ή το έστειλα χαχαχα
      τέλος πάντων, έλεγα πως εγώ του λέω "και εκεί που σκέφτομαι να σε απολύσω από τη θέση του μεγάλου έρωτα της ζωής μου, κάτι κάνεις και σε επανα προσλαμβάνω" και προσθέτω με νόημα... "γι αυτό κανόνισε.." χαχαχαχα
      σε φιλώ :)

      Delete
    3. Αχα πολύ έξυπνο, θα το υιοθετήσω, εε ναι τι έτσι εύκολα θα δίνουμε την μοναδικότητα; Άσε που θέλει δουλειά για να κρατήσει κάποιος αυτή τη θέση στην καρδιά μας!

      Ωραία είναι να αγαπιόμαστε!!!

      Σε φιλώ Μάνια μου
      καλημέρα εκεί στο μακρινό Μόντρεαλ
      :-)))

      Delete
  3. Δεν πάντα βοηθάνε οι τέτοιου είδους αναστολές αλλά (άνω τελεία) όσα ξέρει ο νοικοκύρης. . .

    Να είστε όλοι Καλά Στελ. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναλόγως :)

      Καλό σ/κ αείποτε αγαπημένε!

      Delete
  4. Χα..χα... να σε ενημερώσω Στέλλα μου στα περί...τι εννοούσαν οι γιαγιάδες παλιά όπως λέει η Αννίκα πιο πάνω..πως ο άντρας πρέπει να σε ξέρει από την μέση και κάτω... εννοούσαν ότι να κρατάς κάτι και σένα...π.χ. το μυαλό σου τους περισσότερους τους άντρες τους ενδιαφέρει το σώμα σου και όχι το μυαλό...
    Σήμερα λέμε κράτα τους άσσους στο μανίκι σου το ίδιο είναι...

    ReplyDelete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...