Monday, February 01, 2021

ευτυχία


 

Η μόνη στιγμή που νιώθω την απόλυτη ευτυχία είναι όταν βρίσκομαι στην παραλία και κοιτάζω τη θάλασσα.  Το μπλε της φόρεμα,  ο ανοιχτός ορίζοντας αυτό το ''όλα μπορούν να γίνουν''  βρίσκεται εκεί μπροστά μου και απλώνεσαι σε όλο το βάθος και το πλάτος της μια μοναδική ελευθερία.

Ο ήλιος,  τα γλυκά σύννεφα στο βάθος,  τα δέντρα και τα τιτιβίσματα των πουλιών αποτελούν μια μοναδική συνοδεία στον παράδεισο μου!

6 comments:

  1. Μπορεί κανείς να διαφωνήσει σε αυτό; Δεν το νομίζω. Απλά αφήνεται να το ζήσει σαν είναι τυχερός να το απολαύσει δια ζώσης.
    Καλησπέρα και καλό μήνα Στέλλα μου. Να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  2. Η ευτυχία έχει διαφορετική έννοια για τον καθένα. Σε ότι αφορά τη φύση και το απαλό αεράκι σε μια μέρα με καύσωνα, είναι ευτυχία. Για όλα τ’ άλλα έχω πολλές ενστάσεις.
    Και καλό βράδυ και καλό μήνα!

    ReplyDelete
  3. Όμορφες εικόνες της απόλυτης αρμονίας και ευτυχίας. Και εμένα η θάλασσα μου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα
    Καλησπέρα Στέλλα μου
    Καλό σου μήνα

    ReplyDelete
  4. Και ευτυχία είναι επίσης όταν μπορείς να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου, "...όταν βρίσκομαι στην παραλία και κοιτάζω τη θάλασσα. Το μπλε της φόρεμα, ο ανοιχτός ορίζοντας αυτό το ''όλα μπορούν να γίνουν'' βρίσκεται εκεί μπροστά μου και απλώνεσαι σε όλο το βάθος και το πλάτος της μια μοναδική ελευθερία."
    Ναι όλα μπορούν να γίνουν Στέλλα μου, μόνο λίγη πίστη στον εαυτό μας και Αγάπη!
    ΑΦιλάκια ηλιόλουστα και πολύ φωτεινά!

    ReplyDelete
  5. Οτι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, είναι ευτυχία Στέλλα μου να το απολαμβάνεις και να χαίρεσαι που μπορείς να το κάνεις!!!
    Η ζωή και η φύση, μας κάνει την χάρη να είναι εκεί που πρέπει αρκεί εμείς να την ανακαλύψουμε!!!
    Καλά να περνας με ότι κάνεις... καλο σου βράδυ!!! 😊

    ReplyDelete
  6. σήμερα ένιωσα ευτυχία σκεπτόμενη τις λιβελούλες που έλεγες στην δημοσίευση σου..τις συνδύασα με την άνοιξη, τον έρωτα, την θάλασσα, την ευτυχία..μάλλον επειδή διάβασα τις δημοσιεύσεις σου μαζεμένες

    χριστίνα

    ReplyDelete

αφιέρωση

  Στα μηνύματα μας,  που έμειναν αδιάβαστα.. Κατά μάνα,  κατά κύρη λένε..