Wednesday, May 25, 2022

της Τετάρτης


 

Οι άνθρωποι,  βλέπουν το αποτέλεσμα,  δεν γνωρίζουν το πως έφτασες σ' αυτό!  Και εν τω μεταξύ,  τάχα μου μεταξύ σοβαρού και αστείου,  λένε ό,τι χαζομάρα μπορείς να φανταστείς για να φέρουν στα μέτρα τους αυτό που στην πραγματικότητα θαυμάζουν επάνω σου.  


6 comments:

  1. Δυστυχώς έτσι είναι, κανείς δε θα ρωτήσει ποτέ τι θυσίασες ώστε να καταφέρεις ότι κατάφερες, απλά το θέλουν κι εκείνοι και συνάμα προσπαθούν να απαξιώσουν τόσο την δική σου προσπάθεια όσο και αυτό που κατάφερες, Το πιο «αστείο» απ’ όλα είναι πως πολλές φορές αυτοί είναι οι θεωρητικά αρκετά κοντινοί σου άνθρωποι (υποτιθέμενοι φίλοι και συγγενείς..)

    ReplyDelete
  2. Έτσι ακριβώς είναι Γιάννη, συμφωνώ μαζί σου. Ωστόσο τα βάζω με τον εαυτό μου που ενώ αυτούς τους ανθρώπους τους έχω βάλει στη μαύρη λίστα μου, ακόμη υπάρχουν στιγμές που θα τους δώσω λίγο από τον χρόνο μου. Κάθε φορά μου κλέβουν κομμάτι από την ηρεμία μου!

    ReplyDelete
  3. Όπως τα λες. Και έχω συναντήσει πολλούς στη ζωή μου. Τα νεύρα μου να δεις εκεινη την ώρα. Το χειρότερο για μένα είναι όχι ότι απαξιώνουν την προσπάθειά σου μόνο, αλλά σου λένε και τι θα έπρεπε να κάνεις για καλύτερα αποτελέσματα. Πουφ.....Μακριά μας τέτοιοι ζηλόφθονοι!
    Καλημέρα Στέλλα μου

    ReplyDelete
  4. Για αυτό κι εμείς υποστηρίζουμε το -έτσι κάνω γιατί έτσι μου αρέσει-. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ξεκινούν με γαλυφιές ε;
    Καλημέρα Άννα

    ReplyDelete
  5. αχμμ νομίζω αυτό το κάνω αρκετές φορές. Αρκετές φορές επίσης δεν το συνειδητοποιώ, κάποιες όμως το παίρνω πρέφα που λένε γρήγορα.
    Καλή συνέχεια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάνια μου το ίδιο συμβαίνει με όλους μας έτσι δεν είναι; -Πότε μήλα πότε ξύλα- δεν ξέρω αν είναι πετυχημένος παραλληλισμός αλλά αυτό μου ήρθε τώρα. Μαθαίνουμε σιγά σιγά να πετάμε μακριά ότι μας ενοχλεί όμως εκεί νομίζω πως είναι η ουσία. Σε φιλώ!!!

      Delete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...