Saturday, October 15, 2016

του Σαββάτου





Σήμερα ήταν ή χθες;  Περπατούσε μπροστά μου μια κοπέλα με κατακόκκινα μαλλιά μάγισσας,  και μια φωτεινή αέρινη πράσινη εσάρπα στο πλάι της.  Κάποια χρώματα δένουν τόσο πολύ μεταξύ τους!

Όσο μεγαλώνω,  αγωνιώ όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Στη συνέντευξη χθες του Θάνου Μικρούτσικου:  ''κοιμόμουν επί πόσους μήνες,  2,5 ώρες τη νύχτα,  και 1,5 ώρα το απόγευμα,  τις υπόλοιπες ώρες δούλευα,''  ναι,  τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Είναι γεγονός,  η φιλία είναι μια υπερτιμημένη έννοια για αυτό και νιώθω ευγνωμοσύνη που ο αγαπημένος μου είναι και ο μοναδικός απόλυτα αληθινός φίλος μου,  με αποδείξεις!

Θέλω κάποιες φορές να ακούω χωρίς να νιώθω αναγκασμένη (από τον εαυτό μου),  να δώσω οπωσδήποτε μια απάντηση ακόμη και όταν δεν μου απεθύνουν ερώτηση,  φαντάζομαι θα είναι τόσο κουραστικό για τους άλλους όσο και για εμένα.

Λατρεύω αυτά τα μικρά φωτάκια που συνήθως βάζουμε στα χριστουγεννιάτικα δέντρα.  Τα έχω πια όλο το χρόνο και τα χαίρομαι σε ένα σημείο του σπιτιού μου που νομίζεις δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό.


6 comments:

  1. Χμμμμμ Στέλλα μου, να ξεκινήσω από το τελευταίο σου, αυτά τα φωτάκια θεωρώ ότι δεν έχουν να κάνουν μονάχα με τα Χριστούγεννα. Έλα μου που τα λατρεύω και εγώ. Και έλα μου που θα ήθελα να γεμίσω με αυτά πολλά μέρη του σπιτιού. Μα ρε παιδί μου, άδικο έχουμε ; με όλους τους σοβαροφανείς ξενέρωτους της .....καθώς πρέπει διακόσμησης. Άμα πιά....!
    Μένω εδώ, δεν λέω άλλα.
    Καλή Κυριακή κορίτσι μου να έχεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. γεια σου Γιαννη
      στο δικο μου σπιτι φεγγουν πισω απο την γωνια του καναπε μου και η ατμοσφαιρα ειναι εξαιρετικη, φωτιζουν ολες τις σκοτεινες μου μερες

      καλημερα να εχεις

      Delete
  2. Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ τα λατρεύω αυτά τα φωτάκια - αυτά ακριβώς που έχεις στη φωτογραφία!!!
    Καλό σαββατόβραδο. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. και τι ωραιο το παραθυρο της φωτογραφιας ε;

      καλη σου μερα Διονυσια

      Delete
  3. Φτιάχνουν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα
    κι είναι για όλες τις εποχές!!!

    φιλάκι γλυκό ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. εγραψες ''εποχες'' και διαβασα προς στιγμην ''ευχες''
      γιατι οχι;

      καλημερα, φιλια

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...