Saturday, November 04, 2017

ένα απόγευμα





Έπινε τον καφέ της καθώς σκεφτόταν το πόσο θα ήθελε,  μα δεν θα το έκανε το βήμα,  όχι,  με έναν άνθρωπο από τη φύση του κλειστό και δύσκολο,  επειδή ακόμη κι αν αρχικά δεχόταν την πρόταση της,  πολύ σύντομα,  θα έφτανε να σκεφτεί αν θα έπρεπε να την κρατήσει - όχι,  αυτή την διαδικασία,  να αφήσει κάποιον να την γνωρίσει και μετά να την αφήσει δεν θα την ξαναπερνούσε ποτέ!

6 comments:

  1. Στέλλα μου, καλό ξημέρωμα με όμορφα όνειρα για μια όμορφη Κυριακή.

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν Στέλλα, μελετώντας ξανά την όμορφο εικόνα σου, θα έλεγα πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από μια Γυναίκα ή να το πω, ένα γυμνό ανθρώπινο σώμα-κάλλιστα και αντρικό, τυλιγμένο στην αγκαλιά μιας κουβέρτας σε μια χαλαρή στιγμή. Το θεωρώ άκρως ηδονικό και αισθησιακό σαν έκφραση και στιγμή. Ελπίζω να απόλαυσες ένα όμορφο πρωινό Κυριακής.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιαννη παρ ολο που διαισθανομαι οτι εχεις δικιο, δεν μπορω να το δω ετσι!
      Βεβαια παντα εξαρταται απο τη στιγμη, απο τη διαθεση και απο το ποιον εχεις απεναντι σου. Αν πχ ηταν απεναντι μου τυλιγμενος με κουβερτα ο Σον Πεν, ή καποιος που να μ αρεσει πολυ οπωσδηποτε θα ενιωθα την τρυφεροτητα την ηδονη και το αισθησιακο του σκηνικου.
      Διαλεγοντας τυχαια αναμεσα σε αλλες αυτη τη φωτο δεν την διαλεξα σκεπτομενη αυτο. Οχι τουλαχιστον συνειδητα :)

      Delete
    2. Καταλαβαίνω τι λες Στέλλα μου και εννοείται το σέβομαι απόλυτα.
      Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είναι αναγκαίο σε μια τέτοια τυχούσα στιγμή να έχεις απέναντί σου άλλο πρόσωπο με την ιδιότητα ή την ...έμπνευση που αναφέρεις. Πολλές φορές έχουμε δίπλα μας την ίδια τη φαντασίωση της στιγμής, τη δική μας ενεργοποίηση της σκέψης, η οποία παράγει γύρω μας την ατμόσφαιρα που σου περιέγραψα.
      Και φυσικά σίγουρα δεν θέλω να φορέσω "καπέλο" στη δική σου έμπνευση την δική μου παρατήρηση, είναι σαφές έτσι ;
      Καλή σου βδομάδα να ευχηθώ.

      Delete
  3. Ωραία εικόνα (με ό,τι υποννοεί...) ωραιότατη η σκέψη! Καλό απόβραδο Κυριακής!

    ReplyDelete
  4. καλη εβδομαδα Στρατο!

    ReplyDelete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...