Friday, November 17, 2017

σημειωματάρια





Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία,  αλλά έτσι όπως είμαστε τώρα πια πολυδιάστατοι στον χώρο του διαδικτύου,  άνετα ο μεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον δε και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι.
Δεν είναι ούτε περίεργο,  ούτε παράνομο,  αντίθετα θα το έβρισκα φυσιολογικό,  αν σκεφτείς ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να καταχωρίσει τα κομμάτια της ζωής του σε 5-6 διαφορετικά σημειωματάρια.
Λίγο θα με εξέπλησσε αν πχ αποδεικνυόταν ότι ένα προφίλ πολιτικών αναλύσεων είναι το ένα και το αυτό με ένα προφίλ ερωτικό,  συναισθηματικό,  γοητευτικό,  δλδ από την μία ένα προφίλ πολύ δυναμικό κι από την άλλη ένα προφίλ πολύ ευαίσθητο και ευάλωτο!
Ίσως βέβαια να ήθελα να το έχω ανακαλύψει πολύ νωρίτερα,  αλλά ok,  δεν είναι όλα πάντα κάτω από τον έλεγχο μας οπότε χαλάλι.
Ίσως βέβαια και κάποιες καταστάσεις να μην μας αποκαλυφθούν ποτέ.  Αν αυτό είναι και το καλύτερο,  κανείς μας δεν ξέρει.

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...