Tuesday, November 21, 2017

*Μια ηλιόλουστη Τρίτη του Νοέμβρη.





Μέσα στα όμορφα της διαδικτυακής ζωής είναι και οι διάφορες ανταλλαγές που γίνονται,  το χρονικό διάστημα κοντά στα Χριστούγεννα,  και όχι μόνο. 
Αντιλαμβανόμαστε πολλά πράγματα για το χαρακτήρα του άλλου,  κυρίως κατά πόσο θέλει να μεταφέρει τη χαρά του στο ταίρι του.
Η δοτικότητα είναι σπάνιο φαινόμενο στο είδος των ανθρώπων,  όμως υπάρχει,  και όταν την βρεις νιώθεις την συγκίνηση του δούναι και λαβείν.  Επίσης,  οι καλοί τρόποι επιβάλλουν να ανταποδώσεις,  το πώς πρέπει να το βρεις εσύ.

υ.γ.  μη έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα κουμπάκια η συλλογή μου είναι φρέσκια και πολύ μικρή.  Είναι ακριβώς αυτή της φωτογραφίας.


4 comments:

  1. Υπάρχει κι ένα είδος ανθρώπων, Στέλλα, που σπάνε τον κανόνα του σπάνιου της δοτικότητας… δε νομίζεις;

    ReplyDelete
  2. Υπαρχει! Οπως σε καθε κανονα υπαρχουν οι εξαιρεσεις ;)
    Το συναντησα σε μεγαλο βαθμο στο διαδικτυο, ενας λογος ειναι που εχουμε να κανουμε με πολυ κοσμο και ανεβαινουν τα ποσοστα. Και ξερεις Στρατο, με εχει αλλαξει αρκετα αυτο, την τελευταια δεκαετια.
    Όπως βεβαια αλλαξα και εγινα πιο υποψιασμενη και πιο επιφυλακτικη (αλλα αυτο ανηκει σε μια αλλη αναρτηση) :)

    ReplyDelete
  3. Πανέμορφο παζλ από κουμπακια Στέλλα. Όως πανέμορφο και το δόσιμο αυτών των ημερών. Καλό σου βράδυ.

    ReplyDelete
  4. γεια σου Γιαννη μου
    Ειναι μια κατασταση που την εχω δει να συμβαινει πολλες φορες στο διαδικτυο (ειναι και πολλα τωρα πια τα χρονια που ειμαστε εδω), μ αρεσει πολυ (τα αλλα που δεν μας αρεσουν αλλη μερα σε αλλο ποστ) :)
    καλο απογευμα
    φιλια

    ReplyDelete

μια μέρα

  χρόνος τότε που σκοτώναμε το συναίσθημα,  κι ενώ η ψυχή έλεγε ναι,  εμείς επιλέξαμε το όχι νοσταλγία ο τρόπος που σήκωνες ψηλά τα μανίκια ...