Saturday, February 29, 2020

μια σκέψη





Πολλές φορές,  ιδιαιτέρως επειδή έχουμε σε εκτίμηση έναν άνθρωπο,  προσπαθούμε μα στέκεται αδύνατον να ταυτιστούμε με όσα γράφει και όσα λέει,  ευτυχώς σπάνιο,  μα τελικά όχι και τόσο κακό.  Δεν είναι δυνατόν να συνομιλούμε όλοι με όλους!

Να έχετε ένα ωραίο σ/κ
και μην πτοείσθε

4 comments:

  1. Το έπιασα… φυσικά και λογικά είναι αδύνατο!

    Τα πολύ πολύ πολύ ωραία πράγματα δεν περιγράφονται.
    Βιώνονται!
    Fish eye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, και στα 59 μου χρόνια έχω ζηλέψει πολλές φορές ''επικοινωνίες'' ή αν θες ''βιώματα'' τέτοιου είδους. Αυτά δλδ που εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω γιατί δεν το νιώθω.
      Προφανώς συμβαίνει σε όλους μας :)

      Υγεία και καλή καρδιά
      εγώ πάντως το εκμυστηρεύτηκα :)

      Delete
  2. Στέλλα κάποιες φορές η ίδια η ζωή μας παγιδεύει σε έννοιες και ορισμούς έτσι που η κάθε ανάρτηση να εξελίσσεται σ’ ένα παιχνίδι σκέψεων και σχολίων.
    Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείς με όλους όσο ελκυστική κι αν είναι η γραφή τους. Κάποιες μάλιστα φορές η ανάγκη της περιπλάνησης ή της συνομιλίας μας αναγκάζει γι αυτό το κλικ (ψεύτικο ή προσποιητό) χωρίς στην πραγματικότητα να νιώθουμε μια πραγματική επικοινωνία.
    Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην αισθητική του κειμένου ή στο μ’ αρέσει δεν μ’ αρέσει πόσο μάλιστα όταν αναφέρεται σε προσωπικά βιώματα.
    Η οποιαδήποτε άποψη είναι σεβαστή, ωστόσο δεν είναι πάντα απόλυτα αποδεκτή ή ταυτόσημη. Οι σκέψεις δεν είναι θέμα εξυπνάδας του μυαλού, είναι προεκτάσεις των χρόνων και των εμπειριών. Κάποιες φορές συμφωνούμε διαφωνώντας ή απλά σωπαίνοντας. Αν δεν έχεις κάτι να πεις (θετικό ή αρνητικό) το θεωρώ πιο τίμιο απ’ όλα.
    Υγεία και καλή καρδιά, όπως το λες Στέλλα μου!
    Καλή Αποκριά και καλά κούλουμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

      Καλή αποκριά Αννίκα μου, χρόνια πολλά

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...