Sunday, March 01, 2020

της κυριακής





Δεν είναι πως ''αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ'',  είναι πως ο κόσμος μας αλλάζει με τρόπο που μοιάζει με εφιάλτης στα χειρότερα όνειρα μας!

4 comments:

  1. Η Κουβέντα σου αντανακλά την επικαιρότητα. Και είναι ρεαλιστική απόλυτα. Και φυσικά εκφράζει τους φόβους μας. Η Ιστορία Στέλλα μου κάνει κύκλους κινούμενη ως εξελικτική σπείρα. Εδώ και χρόνια εντείνονται τα σκοτάδια και η οπισθοδρόμηση στα πάντα. Είναι οι συσχετισμοί υπέρ του σκότους και των δυνάμεων που το εκφράζουν. Οφείλουμε να παλέψουμε και θα το κάνουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και το ξέρουμε καλά.
    Καλή Σαρακοστή καλή μου φίλη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα Γιάννη μου

      καλή σαρακοστή
      τα φιλιά μου

      Delete
  2. Με τον φόβο μήπως φανώ υπερβολικά ενθουσιώδης τολμώ να πω, πως είναι εσωτερική υπόθεση να βρεις τις πατημασιές σου που θα οδηγήσουν έξω από ένα πλασματικό κόσμο, πιο αληθινό. Οι αλλαγές σίγουρα είναι πολλές και οι καιροί δύσκολοι. Όμως πες μου κάτι που κερδίζεται χωρίς κόπο. Ο φόβος, όπως λέει κι ο Γιάννης μας κρατάει στα σκοτάδια.
    (μεταξύ μας με μια τέτοια φωτογραφία βρίσκω τον κόσμο τέλειο)
    Φιλιά Στέλλα!
    Καλό απόγευμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αννίκα μου είμαι πολύ πιο ρεαλίστρια από όσο φαίνομαι, ευτυχώς με ανάσες αισιοδοξίας πάντα. Και η πραγματικότητα έχει στρέψει τον δείκτη κινδύνου στο κόκκινο. Αυτός ο φόβος βλέπει προς την επίκαιρη πραγματικότητα, και θέλω να πιστεύω ότι ο πανικός μας κρατάει ας πούμε στα σκοτάδια κι ελπίζω να μην έρθει έτσι καλοζωισμένοι που είμαστε όλοι. Κάπου διάβασα πως είμαστε ''χαλβάδες'' και το λέω όχι μόνο επειδή το πιστεύω αλλά και για να παίξω με τις λέξεις μια που ήδη κρύβουμε στο ψυγείο τον αυριανό μας χαλβά.
      :-)))
      καλό απόγευμα
      φιλιά

      Delete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...