Wednesday, October 04, 2017

μ' αρέσουν





Οι άνθρωποι της λαικής,  η μπύρα,  τα τηγανητά ψάρια,  οι διαλαλώντες την πραμάτεια τους,  τα μικρά μπαλκόνια στους πρώτους ορόφους γεμάτα με λουλούδια,  οι καλές αναμνήσεις,  τα κατακόκκινα μήλα της Χιονάτης,  τα ζαχαροπλαστεία με τις μηλόπιτες,  το φρεσκοψημένο ψωμί,  η σφακιανόπιτα με μπόλικο μέλι,  οι ονομαστικές γιορτές,  οι εκδρομές σε πέτρινα σπίτια κρυμμένα  στο δάσος,  ο κινηματογράφος τις καθημερινές,  οι συλλογές,  τα μακροχρόνια σχέδια,  ό,τι handmade,  το ντάντεμα από εμέ προς εμέ,  ο παλιμπαιδισμός,  τα μικρά τριαντάφυλλα κεντημένα και τυπωμένα επάνω σε ρομαντικά πανιά,  οι ιδέες των άλλων,  η εξέλιξη,  τα σκυλιά και τα γατιά,  οι χωματόδρομοι,  το ήρεμο φως του Φθινοπώρου,  ο Μονκ και τα Φιλαράκια στον star,  το too much κάποιες φορές ιδιαίτερα όταν πρόκειται για βραχιόλια,  το πρωινό σκοτάδι,  ο αμέθυστος επειδή είναι μωβ,  η διάθεση όπου κι αν βρίσκεται αυτή,  το φλερτ που σε κάνει να νιώθεις άλλος άνθρωπος,  όλα τα κομμάτια του εαυτού μου,  εγώ!

6 comments:

  1. Συνυπογράφω ένα προς ένα κάθε τι που ανέφερες....! με ιδιαίτερη νοσταλγία και αγάπη.
    Στέκομαι ιδιαίτερα στον αμέθυστο με το χρώμα του. Θα ήθελα πάρα πολύ ένα τέτοιο κομπολόι και να δεις που το είδα στο Ναύπλιο. Να είσαι καλά για τις ομορφιές που μας έφερες στο νου. Φιλιά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιαννη αν ειχα τα υλικα πολυ ευχαριστως θα εφτιαχνα για σενα ενα τετοιο κομπολοι, εγω αυτες τις μερες φοραω ενα δαχτυλιδι με μια πετρα αμεθυστου επανω, δωρο απο φιλη - να εισαι καλα - φιλια

      Delete
    2. Σε ευχαριστώ Στέλλα για την καλή σου διάθεση. Να είσαι καλά κοριτσι μου και πάντα με όμορφες στιγμές.

      Delete
  2. Για κάποιες αναρτήσεις σαν κι αύτη, αγαπημένη μου Στέλλα, αξίζει να ανοίγεις τον υπολογιστή σου και να συντονίζεσαι στην ίδια συχνότητα. Παρότι ξέχασες στα «μ’ αρέσουν» σου τον αγαπημένο σου ζεστό καφέ σε κούπα πορσελάνης, συνέταξες νομίζω την πιο εύστοχη κι αληθινή απολογία!

    Έβαλες φωτιά στα κέφια μου και σου χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. εε λοιπον ημουν ετοιμη καπου αναμεσα να τοποθετησω καφε που πραγματικα μπορει να αλλαζει ειδος αλλα ποτε δεν λειπει, αλλα σκεφτηκα πως καλο ηταν να υπογραμμισω πραγματα που ισως δεν ειχα ξαναπει :)
      χαιρομαι τοσο πολυ που σου εφτιαξα την διαθεση
      καλο βραδυ Στρατο

      Delete
    2. Μα… με τόσα «μ’ αρέσουν», επόμενο ήταν, Στέλλα μου

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...