Tuesday, September 06, 2022

γεγονός


 

 Όταν νιώθεις μπερδεμένος,  βοηθάει το να κάνεις πίσω,  ένα βήμα,  δέκα,  όσα χρειάζονται τέλος πάντων.  Επεξεργάζεσαι τα δικά σου συναισθήματα κι αποκαλύπτονται των άλλων..


2 comments:

  1. Ναι Στέλλα, αν θέλεις μια υγιή σχέση καλό είναι να κρατάς μια απόσταση. Έτσι σίγουρα φιλτράρεις τα δικά σου συναισθήματα και αφήνεις να εκτεθεί-αποκαλυφθεί η συμπεριφορά του άλλου. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όταν ο άλλος ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά του. Η επιλογή του τι θέλεις να κρατήσεις και τι να αλλάξεις, είναι πραγματικά δύσκολη.
    Καλό βράδυ!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  2. Αννίκα, όλα των σχέσεων δύσκολα πόσο μάλλον για να δούμε πού βρισκόμαστε. Τώρα, αυτοί που κρύβουν συναισθήματα θα έχουν τον λόγο τους. Αλλά κι εμείς λίγο πολύ εξαρχής γνωρίζουμε το τι και το πως κι ας μη το λαμβάνουμε υπόψη. Απλώς πιστεύουμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα και θα γείρουν προς τα εκεί που επιθυμούμε.
    Δύσκολο και το να κρατάς απόσταση. Σα να κρατάς την αναπνοή σου ένα πράγμα. Σα να είσαι στο σκοτάδι και περιμένεις να ξημερώσει αλλά δεν ξέρεις αν το φως θα είναι υπέρ σου ή όχι.
    καλό βράδυ Αννίκα μου!!!
    φιλιά

    ReplyDelete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...