Thursday, December 07, 2023

με το καφεδάκι


 

Είναι πολύ πιθανό,  κάποιος που έχει φύγει να επστρέψει στη ζωή σου,  το θέμα είναι για ποιό λόγο θα το κάνει,  με ποιό τρόπο θα το κάνει,  και αν είναι κατάλληλη η στιγμή.   Το τραγικό είναι να είσαι εσύ διαθέσιμος που σημαίνει ότι δεν έχεις φτιάξει τη δική σου ζωή.  Καλό είναι τις αράχνες του παρελθόντος να μην τις αφήνουμε να δημιουργούν ιστούς στις γωνιές της ψυχής μας.

2 comments:

  1. Συμφωνώ. Αν δεχτούμε πως καμιά σχέση-φιλία δεν είναι τέλεια, η επαναφορά ή επανασύνδεση θα είναι πιο ομαλή. Εξάλλου ο καθένας ορίζει με διαφορετικό τρόπο τη φιλία. Νομίζω, πως οι πραγματικές φιλίες (χρόνιες) μπορούν να δημιουργήσουν ιστό. Οι επιφανειακές, οι ψεύτικες, με τίποτα και σίγουρα η ψευδαίσθηση πως μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένας φίλος, είναι ότι χειρότερο.
    Αυτά! και καλό βράδυ Στέλλα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την επαναφορά θα πρέπει να την θέλουν και οι δύο και ο στόχος τους να είναι κοινός. Δεν αλλάζει τίποτα αν ένας πχ ερωτικός σύντροφος σου ξαναχτυπήσει την πόρτα. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Αυτό αφορά και τις φιλίες.
      Και οι ψευδαισθήσεις είναι μέσα στη ζωή, μια φορά υπήρχα εγώ πχ σαν φίλη αλλά έδωσα κάποια πράγματα.
      Τίποτα ιδανικό, ούτε εμείς!
      Αλλά να φτιάχνουμε τις ζωές μας, πάντα από την αρχή, εκεί είναι η ουσία. Να είμαστε ανοιχτοί και σε δράση. Όλα τα άλλα έρχονται
      καλό βράδυ Αννίκα μου :-)
      πάντα εύστοχα τα σχόλια σου
      φιλιά

      Delete

αφιέρωση

  Στα μηνύματα μας,  που έμειναν αδιάβαστα.. Κατά μάνα,  κατά κύρη λένε..