Wednesday, October 15, 2014

αυτόφωτος





Δεν θα κάνω το διαχωρισμό του καλού από το κακό,  άλλωστε αυτά τα δυο συμβαδίζουν μαζί και περιέχονται σε όλους τους χαρακτήρες αλλά κάποια άτομα,  πολύ λίγα,  πολύ πολύ λίγα..  είναι αυτόφωτα..  κι εγώ θέλω να το ρουφήξω όλο αυτό το φως κι όλη αυτή την ενέργεια..  όλη αυτή τη θετική συμπεριφορά και την δύναμη..
Αναρωτιέμαι,  εαν κάποιος δεν γεννηθεί μ' αυτό το προτέρημα τι θα μπορούσε να συμβεί ώστε να το αποκτήσει μετά;  Το οικογενειακό περιβάλλον άραγε;  Η χωρίς όρια αγάπη;

2 comments:

  1. Ο φωτισμενος που φωτιζει τους αλλους συχνα δεν αναγνωριζεται,ειναι χαρισμα να μπορεις να δινεις φως στον ανθρωπο.Χρειαζεται ομως πολυ δουλεια μετα το χαρισμα,σε αυτο επιδρα η οικογενεια και βεβαιως η Αγαπη.Η Αγαπη ειναι ενεργεια.Καλημερα με Αγαπη.

    ReplyDelete
  2. δινει γιατι πλεοναζει ολη αυτη η ενεργεια του, αμφιβαλλω αν ο ιδιος το συνειδητοποιει..
    πολυ σωστα, η αγαπη ειναι ενεργεια και για αυτο τοσο σημαντικο να εχεις χορτασει απο αυτην.. καπου διαβασα οτι οταν εστιαζεις στην θετικη ενεργεια η αρνητικη σιγα σιγα εξαφανιζεται..

    αλοιμονο σε καποιους που αναζητουν αγαπη και δεν τη βρισκουν ή δεν ξερουν πως να την παρουν

    μεγαλη, ατελειωτη αυτη η κουβεντα Κωστα, καλημερα :)

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...