Wednesday, September 16, 2020

Δώρο


 

 

Προσπάθησα να χωρέσω όλο αυτό τον θησαυρό σε μια φωτογραφία,  ελπίζω να τα κατάφερα!

Ναι είναι πραγματικότητα,  παρέλαβα δώρο και δεν φαντάζεστε την χαρά μου,  ένα φουσκωτό και βαρύ πακέτο,  με μια γενναία ποικιλία από μικροπράγματα μέσα,  πάρα πολλά πανάκια για patchwork,  κάρτες,  βιβλία,  και χειροποίητα γάντια που θα ζεστάνουν τα χεράκια μου το χειμώνα που μας έρχεται.

Το δώρο για μένα είναι κάτι με μεγάλη αξία,  πρώτα από όλα γιατί σπάνια πια κάνουμε δώρα μεταξύ μας,  από την άλλη είναι κάτι πολύ σπουδαίο γιατί σημαίνει ότι έχεις σκεφτεί τον άλλον,  έχεις μπει στη διαδικασία να ανακαλύψεις τί του αρέσει,  με τί θα του προσφέρεις χαρά!

Πόσο μάλλον όταν αυτό το δώρο προέρχεται από έναν άνθρωπο παντελώς άγνωστο,  και από το πουθενά, πείτε μου δεν μοιάζει σαν κάπως να έχει σταλεί από έναν καλό σου άγγελο;

Βασιλική μου ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εδώ με την ολόψυχη ευχή μου να είσαι πάντα καλά!  Να χαμογελάς :-)


16 comments:

  1. Τελικά τα πιο όμορφα δώρα Στέλλα μου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Από "αγνωστους" ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έρχονται με φορτωμένη την αγάπη τους να μας ανοίξουν την αγκαλιά τους.
    Υπέροχα είναι.
    Την καλησπέρα μου.

    ReplyDelete
  2. Εγω σε ευχαριστω για ολα αυτα τα χρονια που ενας λογος να ξυπναω το πρωι ηταν οι αναρτησεις στο blog σου.καλες δημιουργιες Βασιλικη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχω ακούσει τα δεκατέσσερα χρόνια που διατηρώ αυτό εδώ το blog.
      Να είσαι καλά Βασιλική!

      Delete
  3. Τι όμορφο να λαμβάνεις δώρα, γιατί όπως λες είναι η σκέψη του άλλου που σε κάνει να χαμογελάσεις μέσα από τη ψυχή σου!
    Και φυσικά, ο χρόνος που αφιερώνει στη προετοιμασία του δώρου.
    Στέλλα μου, εύχομαι, να βρίσκεις στη πόρτα σου, περισσότερες ειδοποιήσεις για παραλαβή δώρων από ότι λογαριασμούς και πάντα να γεμίζεις από χαρά και εκτίμηση!
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το να θέλεις και να ξέρεις να κάνεις δώρα νομίζω είναι χάρισμα Μαρίνα μου, καλημέρα!

      Delete
  4. Στέλλα πόσο δίκαιο έχεις,έγιναν τόσο σπάνια τα δώρα αλλά τώρα καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά σε νοιάζεται και όχι απλά από υποχρέωση.

    ReplyDelete
  5. Το δώρο σου, Στέλλα μου, είχε και θα έχει την δική του δυναμική, πρώτο γιατί ήταν μια έκπληξη και δεύτερο γιατί το σχόλιο που σου έγραψε η βασιλική "δικαιώνει" την ουσιαστική σου παρουσία τόσα χρόνια στο διαδίκτυο:
    "Σε ευχαριστω για ολα αυτα τα χρονια που ενας λογος να ξυπναω το πρωι ηταν οι αναρτησεις στο blog σου.καλες δημιουργιες..."

    ΑΦιλάκια τυχερούλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλοιφή έγινα και με τα δύο Στεφανία μου, κρατώ αυτό το ''τυχερούλα'', έτσι ακριβώς είναι :)

      φιλιά!

      Delete
  6. Όμορφα συναισθήματα πίσω απ' τα λόγια και τις πράξεις, με απλά, σημαντικά μηνύματα που γεννιούνται απ' τη ζεστασιά της καρδιάς κάποιων ανθρώπων. Με το καλό να τα αξιοποιήσεις και πάντα να δέχεσαι δώρα αγάπης.
    Να είσαι καλά, καλό ξημέρωμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αξιοποίηση οφείλει να γίνει από εμένα Αννίκα, για να δούμε!

      καλημέρα
      φιλιά

      Delete
  7. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα ξετρελαινόμουν ψαροματάκι μου. Μόνο την πανδαισία των χρωμάτων να δεις, νομίζεις πως σου χάρισε ολόκληρο κήπο με σπάνια ανθισμένα λουλούδια. Μήπως σου έλειψαν κάπως τα χρώματα απ' τη ζωή σου, τώρα τελευταία και ο άγιος Βασίλης σου τα έστειλε με ψευδώνυμο, κάπως πρόωρα; :)
    Πραγματικά υπέροχο το δώρο σου!
    Υπέροχη και η Βασιλική!
    Καλό βράδυ και στις δυο σας :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Μαρία μου πραγματικά έτσι είναι, νιώθω πολύ τυχερή!

      καλημέρα
      φιλιά

      Delete
  8. Καλημέρα Fish eye,

    Να, λοιπόν, που υπάρχουν κινήσεις που μας επιτρέπουν να ανανεώσουμε και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους ενώ παράλληλα αποδεικνύουν πως το διαδίκτυο δεν είναι μόνο ψευτιά και απάτη, , ,

    Να είσαι Καλά,
    Να συγκινείς με τις εγγραφές σου και
    Να εισπράττεις την αγάπη των αναγνωστριών / αναγνωστών σου
    Φιλιά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ ευχαριστώ για τις ευχές σου αείποτε, όσο για την εμπιστοσύνη είναι μεγάλο θέμα!
      Συμφωνώ, όπως τα λες είναι.

      στέλνω φιλιά

      Delete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...