Thursday, July 15, 2021

κουτάκια

 

'Εχει μια τεράστια ικανοποίηση η τοποθέτηση των πραγμάτων στα σωστά κουτάκια,  ακόμη κι αν αυτό σε οδηγεί σε σκέψεις του τύπου ''μα πόσο πιο χαζή πια'',  όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν η χρονική διαφορά του ''χαώδους τότε'' με το ''ελεγχόμενο τώρα'',  ίσως λέω αυτή η ακαταστασία του μυαλού κάποιων άλλων χρόνων να ήταν χρειαζούμενη και αναγκαία,  ίσως τελικά κάπως έτσι να δημιουργούνται οι αναμνήσεις,  που δεν μπορούν πάντα να είναι θετικές ή ποιοτικές.


 

2 comments:


  1. Συνηθισμένες περιπτώσεις μιας…ηλικίας. Τότε που δεν χρειαζόταν να βάλεις τον κόσμο σε κουτάκια, ούτε να αναλύεις την οποιαδήποτε έστω «χαζή» ερώτηση με αυστηρά κριτήρια. Τότε….τώρα διυλίζουμε την κάθε συμπεριφορά και οι αναμνήσεις θετικές ή αρνητικές χρήσιμες είναι.
    Από μια Αθήνα που βράζει....Καλημέρα (λέμε τώρα)
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακούω για πάνω από 6000 κρούσματα μέσα στον Αύγουστο κι αναρωτιέμαι ''αλήθεια δεν το ήξεραν;''
      Πάω παρακάτω, ναι έχεις δίκιο, σκέφτομαι και απορρίπτω όσο βέβαια κάποια άλλα τα απολαμβάνω ως ανάμνηση, αλλά όσο να πεις τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όλα έχουν ένα σκοπό, μόνο να βάλεις ότι 10 χρόνια πριν μιλούσαν κατά κύριο λόγο οι ορμόνες.
      Οπότε βρήκαμε την αιτία ή μια από τις αιτίες ;)
      Κι εδώ, είμαι με το κλιματιστικό και πολλές φορές μαζί με τη βεντάλια. Κρίμα που τα καλοκαίρια μας έχουν υψηλές θερμοκρασίες τώρα πια. Εδώ στη Μόσχα έχουν λέει 32 βαθμούς, πρωτόγνωρο για εκείνο τον τόπο και οι Ρώσσοι έχουν πονοκέφαλο λέει.. εμείς τί να πούμε :-)))

      Delete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...