Sunday, January 01, 2023

2023


 

 Να είναι καραμελένιο και λαμπερό.  Αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος.  Γιατί τί καλύτερο από το να περνούν με γλυκύτητα οι μέρες.  Και να έχουν φως.  Να συμβαίνουν όμορφα πράγματα και τα άσχημα να ξεπερνιούνται με ευκολία.  Να έχουμε χαρά,  νομίζω η χαρά είναι το πολυτιμότερο αγαθό.  Η έλλειψη της,  είναι έλλειψη υγείας.  Και ανθρώπους που να συμπορευόμαστε.  Να μπορούμε να μοιραζόμαστε.  Να αναγνωρίζουμε τα θετικά και να στρεφόμαστε προς τα εκεί.  Δεν υπάρχει χειρότερο από το να χωράμε παντού.  Όχι,  χωράμε εκεί όπου αγαπάμε και μας αγαπούν.  Να ξυπνάμε το πρωί και να έχουμε έστω ένα λόγο να σηκωθούμε από το κρεββάτι με χαμόγελο.  Αυτό,  το φτιάχνουμε εμείς.  Κανείς δεν θα το κάνει για εμάς,  να μην είμαστε στην αναμονή των πραγμάτων αλλά στη δράση ώστε να συμβαίνουν ωραία πράγματα.  

Καλή νέα αρχή!!!

6 comments:

  1. Καλή χρονιά Στέλλα μου. Υγεία και όμορφες στιγμές για το 2023.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρώτο σχόλιο της χρονιάς το δικό σου Γιάννη! Μια καλόβολη χρονιά σου εύχομαι, με υγεία, χαρά, δημιουργία!!! ''Ευτυχισμένο το 2023'' όπως έγραφαν οι παλιές καρτ ποστάλ :)

      Delete
    2. Ω τι λες τώρα, χαίρομαι για το πρώτο σχόλιο. Να ξέρεις ότι είναι δοσμένο με την καρδιά μου, Στέλλα μου, αυτό στο λέω ξεκάθαρα. Κάθε τι καλό στη ζωή σου.

      Delete
  2. Προσυπογράφω! Αυτά κι άλλα τόσα Στέλλα μου! Όμορφες να είναι όλες οι μέρες της καινούργιας χρονιάς! Ας αλλάξουμε κι ας κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή!
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αννίκα μου πόσο ταυτίζομαι μ'αυτό το κάθε μέρα να είναι γιορτή! Το κρατάω. Καλή χρονιά σου εύχομαι με ότι επιθυμεί η ψυχούλα σου!!!

      Delete
  3. Τα είπες τέλεια, και τα υιοθετώ! καλή χρονιά Στελλίτσα μου, με αγάπη ✨⭐⭐✨

    ReplyDelete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...