Friday, May 19, 2023

θολό τοπίο


 

Όλοι έχουμε τις αγωνίες μας σε ιδιαιτέρως ευαίσθητα θέματα,  τρομοκρατούμαστε πιστεύοντας πως δεν θα αλλάξει κάτι,  μα τί μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια εβδομάδα,  και το μόνο που βλέπουμε είναι ένα τοπίο θολό.  Ταχυπαλμίες,  άγχος,  εκνευρισμοί,  τί έχω κάνει λάθος,  γιατί σε μένα και τέτοια καθημερινά.  Φόβος για το αύριο.  Συγκρίσεις που προκαλούν στενοχώρια και ζαλάδα.  Αυπνίες κι ένα αίσθημα συνεχούς κούρασης.  Μπήκαμε ή μπαίνουμε σε διαδικασίες από τις οποίες δεν πρόκειται να βγούμε;  Άγνωστο και τόσο βασανιστικό.   

2 comments:

  1. Έτσι είναι η ζωή! Γεμάτη προκλήσεις! Ο κόσμος μπορεί να μην αλλάξει, αλλά μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο μέσα σου. Αυτός είναι που θα σου δώσει αυτό που ονειρεύεσαι και θα σε απαλλάξει από τα βαρίδια που σε βουλιάζουν.
    Καλό Σαββατοκύριακο Στέλλα μου!

    ReplyDelete
  2. Δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ διαφορετικά Ψαροματάκι μου. Μικρά διαλείμματα θυμάμαι μόνο ίσα-ίσα για να πάρουμε βαθιές ανάσες.
    Μια βαθιά ανάσα λοιπόν όποτε μπορούμε και δύναμη για να προχωράμε.
    Πολλά φιλιά!

    ReplyDelete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...