Σου έγραψα για τα χελιδόνια που φεύγουν και τη βουβαμάρα στον ουρανό, για το χειμώνα που έρχεται ποιός ξέρει με πόσα χιόνια, για τις συννεφιές και το αεράκι, τη θάλασσα που έχω δυό ολόκληρα χρόνια να τη δω, το πατουσάκι που έρχεται, το σπίτι που θέλει προσπάθεια να φορέσει τα καλά του, τα αποτυπωμένα λουλούδια, αχ τα λατρεύω τα λουλούδια, σου έγραψα πως πλημμυρίζω από χαρά σε ένα μεγάλο χαρτί, το δίπλωσα και το χώρεσα σε ένα μικρό φάκελο, αγόρασα πινέλα και χρώματα και του ζωγράφισα μια μικρή καρδούλα, έτσι για να σου στείλω κάτι λίγο από τη χαρά μου. Το πήρες;
Το πήρα και το κρατώ προσεκτικά, σαν θησαυρό. Η χαρά σου ταξιδεύει σαν τα χελιδόνια που φεύγουν, γεμίζοντας τον ουρανό της ψυχής μου με χρώματα και ζεστασιά. Νιώθω το αεράκι να φυσάει απαλά, τις συννεφιές να χορεύουν, και μέσα σε όλη αυτή τη μελωδία, τη γλύκα των λουλουδιών που αγαπάς να ανθίζουν μέσα στο μικρό χαρτί σου. Σ’ ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτή την εικόνα, αυτή τη στιγμή, αυτή την καρδιά. Να έχεις έναν όμορφο και φωτεινό μήνα, γεμάτο χρώματα και μικρές χαρές!
ReplyDeleteΚαλό μήνα Κική, εξαιρετικό το σχόλιο σου, σ ευχαριστώ
DeleteΌμορφες, χαρούμενες, ευαίσθητες, αισιόδοξες σκέψεις που έχουν αποδέκτη την ψυχή. Εύχομαι η απόλαυση να μη σταθεί μόνο στην αισθητική, αλλά να είναι ουσιαστική, με ευχάριστες στιγμές, δυνατές συγκινήσεις και όμορφες εμπειρίες.
ReplyDeleteΚαλό μήνα Στέλλα μου!
(την πήρα την καρδούλα και σ' ευχαριστώ)
Καλό μήνα Αννίκα μου χαίρομαι που η καρδούλα μου βρήκε παραλήπτες
Deleteφιλιά!!!