Saturday, September 26, 2015

τρυφερή σαν μπισκότο





Δικαούμαι έστω μια (δεύτερη) σχέση (φιλική)  στη ζωή μου ιδανική!
Πέρα από συναισθηματισμούς,  τα πράγματα δεν έχουν πάντα να κάνουν με το ποιός είναι πιό δυνατός ή πιο εγκρατής ή πιο έξυπνος..
Είναι τα χρόνια και η αγάπη για τον άλλον στην οποία οφείλεις και οφείλει μια άλλη συμπεριφορά.. πιο μαλακή,  πιό αδερφική,  πιο μαμαδίστικη,  πιο τρυφερή,  πιο γλυκιά σαν να μασουλάς ένα πολύ νόστιμο μπισκότο που μόλις έψησες στο φούρνο της κουζίνας σου και το σπίτι μυρίζει υπέροχα!
Την επόμενη φορά,  δεν θα πω ''αα εγώ όμως το κάνω έτσι''!
Θα πω ''αα σοβαρά;  έτσι το κάνεις;  και πως νιώθεις για αυτό;''

πόσο δύσκολο όμως,  πόσο δύσκολο όταν σου έχουν μάθει πως πάσει θυσία πρέπει να ''ακούγεσαι''..  πως πάντα πρέπει να έχεις άποψη..

2 comments:

  1. Είδες πως με τα χρόνια η αγάπη και γενικά η συμπεριφορά και τα συναισθήματα μαλακώνουν και γίνονται πιο αληθινά, πιο "μαμαδίστικα", όπως πολύ σωστά το γράφεις.

    Υ.Γ. Συνεχίζει να με γοητεύει η κεντρική εικόνα σου. Αν υπήρχε και το τσιγάρο (που ίσως να υπάρχει και να μην φαίνεται) γιατί καφές, ημίφως και αιωρούμενα όνειρα υπάρχουν, θα μπορούσα να ισχυριστώ πως ο Πεσσόα έγραψε, τα όσα έγραψε, γι' αυτήν.

    ReplyDelete
  2. γεια σου Στρατο
    μιλαω για σχεσεις ετων που για τον αλφα ή τον βητα λογο ενω περιεχουν πολυ αγαπη, λογω χαρακτηρων.. δεν υπαρχει αυτο το ''ωω ναι; στ αληθεια σου αρεσει αυτο; πως σε κανει να νιωθεις αραγε;'' αλλα αυτο το ''αα εμενα μου αρεσει το αλλο'' κοφτα κι απολυτα.. κι απο ενα σημειο και μετα ειναι τοσο κουραστικο, καποιος πρεπει να κανει πισω και να δωσει το εναυσμα ωστε να ξεκινησει μια λιγο πιο θετικη και τρυφερη συμπεριφορα..

    χχμμμ ποσο δικιο εχεις για την φωτογραφια, ειναι πολυ ταιριαστη και πετυχημενη!

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...