Saturday, August 22, 2020

mail

 



Λοιπόν,  στα τόσα (14) χρόνια που έχω το blog,  έχω στείλει δεν λέω, μηνύματα και μηνύματα σε άλλους bloggers,  άλλοι μου απάντησαν,  άλλοι (δεν θυμάμαι αλλά μάλλον συνέβη) όχι.  Τί τους έγραφα και τί μου έγραφαν θα σας γελάσω,  αν και ξέρω πως αν διάβαζα αυτά που έστελνα εγώ τότε,  σήμερα,  πω πω είμαι σίγουρη πως θα ντρεπόμουν.  

Βέβαια από τότε έχουν περάσει πολλάαα χρόνια και κάπως μεγαλώσαμε (εντάξει πολύ),  και συνετιστήκαμε και ας πούμε πως διαχειριζόμαστε αυθορμητισμούς και συναισθήματα και τέλος πάντων κάποια πράγματα τα ξεπεράσαμε όπως τον μεγάλο ενθουσιασμό (λέμε τώρα).

Τί με έπιασε και τα λέω όλα αυτά;

Η αφορμή ήταν ότι με ''συνεπήρε''  μια blogger (δεν λέω πια) και ήθελα να κάνω μια ερώτηση (καλέσματος) σε άλλη μια, αλλά ψάχνοντας για το γνωστό mail στα προφίλ τους,  δεν βρήκα κάτι σχετικό,  οπότε βρε κορίτσια αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας,  πώς θα γίνει αυτό;

Θα μου πεις,  πρέπει να σεβαστώ την θέληση κάποιων ανθρώπων ως προς την έξω από το blog επικοινωνία..

Σωστό κι αυτό!  Και πρέπει να το αποδεχτώ!


6 comments:

  1. Καλημέρα Στελ.,

    Επικοινωνία: Το αείποτε ζητούμενο.

    Πισιχιραιμία,
    Υγίαινε :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευτυχώς πάντα υπάρχουν (ευελπιστώ) λύσεις :-))

      καλησπέρα Νικ.

      Delete
  2. Χμμ είναι στιγμές που το blogging φουντώνει παλιές αναμνήσεις και επαναφέρει δυνατά την νοσταλγία. Είναι όμορφο συναίσθημα αυτό Στέλλα μου. Και έτσι προκύπτει η επανασύνδεση με φίλους παλιούς.
    Κοίτα, τι να σου πω τώρα για το mail. Υπάρχουν τρόποι να το βρεις. Με ένα μήνυμα στο μπλογκ της φίλης που το ψάχνεις. Κάτι τέτοιο.
    Και μακάρι να το βρεις.
    Στέλνω φιλιά πολλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι σκέφτηκα κι εγώ Γιάννη μου και ίσως το κάνω (αν και φοβάμαι μην ενοχλήσω).

      Την πρώτη παράγραφο σου δεν την κατάλαβα!
      Δεν υπάρχει επανασύνδεση ούτε φίλοι παλιοί.
      Η αλήθεια είναι πως ανταλλάσοντας ένα μέηλ δεν γίνεσαι φίλος, άλλα πράγματα σε κάνουν φίλο, το νοιάξιμο κυρίως αλλά και η εξωτερίκευση εσωτερικού κόσμου!
      Το πραγματικό νοιάξιμο όμως, του τύπου ''να σε πάρω τηλέφωνο;''

      Την καλησπέρα μου Γιάννη μου
      φιλιά

      Delete
  3. Ναι πραγματικά, ένα mail δεν σημαίνει και τίποτα, όμως μπορεί να ξεκινήσει πολλά. Φιλία, επαφή, επικοινωνία. Επανασύνδεση. Αυτό είχα κατά νου. Καλησπέρα Στέλλα μου.

    ReplyDelete
  4. Τα μέηλ ε;νομίζω ότι πολλοί φίλοι έχουν παρατήσει τα μπλοκ τους Στέλλα μου ότι όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου θα το κάνει, αλλιως πολύ καλά κανεις και είσαι διακριτική..οι σχέσεις όποες και να είναι αυτές δεν θέλουν πίεση.. την καληνύχτα μου.. 🌙

    ReplyDelete

σαν ένα φλυτζάνι καφέ

  Το κατάλληλο άτομο είναι σαν να απολαμβάνεις φλυτζάνι με τον αγαπημένο σου καφέ.  Στο πιό όμορφο σερβίτσιο,  στην πιο σωστή δόση,  στην ιδ...