Saturday, October 31, 2020

κρέμα


Η κρέμα από άνθος αραβοσίτου μάρκας πασίγνωστης εταιρείας,  θα μπορούσε να διανέμεται δωρεάν στους πολίτες ως απολύτως κατευναστικό απογευματινό επιδόρπιο,   μια που έχει όλες τις απαιτούμενες ιδιότητες να ηρεμεί σαν μαμαδίστικη αγκαλιά μια μέρα σαν τη σημερινή.

Νέα μέτρα για τον κορονοιό,  ο απόηχος του χθεσινού μεγάλου σεισμού στη Σάμο και ο θάνατος του πιο γοητευτικού ηθοποιού του hollywood,  του Σον Κόνερυ.

Τον ερωτεύτηκα όταν πρωταγωνιστούσε στο Βράχο το μακρινό 1996 και ήμουν 35 χρονών.  Αν όπως λένε οι πληροφορίες είχε γεννηθεί το 1930,  αυτός τότε ήταν 66.  Σ' αυτή του την ηλικία νομίζω,  τουλάχιστον για μένα, ήταν πολύ πιο όμορφος και σέξυ από τότε που έπαιζε τον περιβόητο ρόλο του Τζέημς Μποντ.

Σκέφτηκα σήμερα πως όλος ο γυναικείος πληθυσμός της υδρογείου θα δάκρυσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.  Ίσως και ο αντρικός!





 

4 comments:

  1. Δεν ακούς τίποτα ευχάριστο Στέλλα μου! Θανάτους, μέτρα για τον κοροναϊό, σεισμούς κ.α. Αν έπρεπε να δώσω μια λέξη για το 2020, θα ήμουν ανάμεσα στην "περιπέτεια" και στην "καταστροφή".
    Ουφ!
    Να φύγει αυτή η χρονιά, δεν αντέχω άλλο!
    Ας έχουμε καλό ξημέρωμα Στέλλα μου! Σε φιλώ γλυκά!
    ΥΓ: Το πιστεύεις ότι δεν τρώω την κρέμα; χαχα

    ReplyDelete
  2. Όντως όσο μεγάλωνε γινόταν πιο ωραίος.
    Αυτός τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών, τα παιδιά στη Σάμο, δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα φτερά τους.
    Άλλο κακό να μη δούμε, φτάνει τόσα.
    Καλό μήνα και φιλάκια πολλά

    ReplyDelete
  3. Ο Σον Κόνερυ εκτός από καλός ηθοποιός, ωραίος και σέξι άνδρας, υπήρξε εξαιρετικός σύζυγος κάτι σπάνιο στον κόσμο του σόου!
    Περνάμε δύσκολες μέρες παγκοσμίως και ο σεισμός ήρθε να μας θυμίσει την παροδικότητα της ζωής...

    ΑΦιλάκια και καλό υπομονετικό μήνα!

    ReplyDelete
  4. Μεγάλη εμβληματική μορφή του κινηματογράφου. Και όχι μόνο. Είχε σπάσει και αυτά τα όρια. Νομίζω πρέπει να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στο Σινεφίλ για τον Σον.
    Κατά τα άλλα Στέλλα μου, καλό μήνα να έχουμε. Την χρειαζόμαστε την ευχή. Όσο ποτέ. Τα πράγματα δυσκολεύουν. Παρ όλα αυτά προχωράμε.
    Ευχές.

    ReplyDelete

στα σκοτεινά

  Η ''ζημιά''  είναι πάντα μικρότερη από αυτή που αρχικά και μέσα από τον πανικό μας υπολογίζουμε.  Το κόστος ελαχιστότερο α...