Thursday, January 21, 2021


 

Να περιγράφεις τις στιγμές σου,  το χθες και  το τώρα σου και να μην είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το πώς περιέγραφε ο Κωνσταντίνου το προφιτερόλ που λαχταρούσε σε εκείνη την παλιά,  ελληνική ταινία.

7 comments:

  1. Καλησπέρα σου Στέλλα μου! Μου άρεσε αυτή η αναφορά. Έχει τη δική της αύρα και ομορφιά.

    ReplyDelete
  2. Ναι, γιατί όχι; Ίσως το χθες και το τώρα, να είναι ένα γλυκό συνονθύλευμα στιγμών, που κάτι έχει να μας προσφέρει.
    Πολύ ωραία παρομοίωση Στέλλα μου!
    Γλυκό -σαν το προφιτερόλ-φιλί!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστώ για αυτό το τόσο γλυκό φιλί Μαρίνα!!!

      Delete
  3. Στιγμές με αρώματα, με γεύσεις βανίλιας-σοκολάτας, ντυμένες με μουσική. Πως μπορείς να μετρήσεις την ευτυχία με στιγμές που ορίζουν το δυνατό, το πολύ ή το λίγο. Η πραγματική ομορφιά από μια μοναδική στιγμή πρέπει πάντα να λατρεύεται. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να περιγράψεις το προφιτερόλ!
    Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω πως επρόκειτο για μια αφοπλιστική περιγραφή, την ζούσε στο μεδούλι, και την λαχτάρα του και την ευχαρίστηση του. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες οι στιγμές της ζωής, σαν εκείνη τη λαχτάρα και την περιγραφή του προφιτερόλ. Αφοπλιστικές!!!

      Delete
  4. Μάλλον η περιγραφή με τα χέρια και με τις εκφράσεις του προσώπου είναι πιο εύκολη. Σου έχει τύχει να θες να πεις τόσα πολλά και να στέκουνε όλα στο λαιμο σου και να μη βγαίνουν; Εμένα πολλές φορές, σε πνίγουν ....

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...