Saturday, January 30, 2021

χαρίσματα

 
 
 
 
Δεν είναι ο άλλος,  όταν ερωτεύεσαι, είναι αυτό που νιώθεις εσύ μέσα από αυτόν.  Είναι το δικό σου κομμάτι εαυτού που επεξεργάζεται,  δουλεύει και ενεργεί διαφορετικά,  γεμάτο θετική ενέργεια.  
Ωστόσο για τον δρόμο της πληρότητας και της ευδαιμονίας έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο με ιδιαίτερα χαρίσματα!

 

7 comments:

  1. Ω, λεπτή προσέγγιση και πολύ διεισδυτική Στέλλα μου. Πράγματι, είναι άπειρες οι φορές, ίσως και πάντα που, προβάλλουμε τον δικό μας εαυτό μέσα στους άλλους. Και βλέπουμε την εικόνα που εμείς θέλουμε.
    Καλησπέρα αγαπητή φίλη. Να είσαι καλά.

    ReplyDelete
  2. Ενας μαγικός καθρέφτης είναι η σχέση μας με τους άλλους Στέλλα. Βλέπουμε αυτό που εμείς θέλουμε, την επιθυμία και την αισιοδοξία να μας μοιάζει. Μόνο που καμιά φορά το όριο μεταξύ τους είναι λίγο θολό και άλλες πάλι ταυτίζονται. Καμιά φορά για κείνη την εικόνα φταίει και η δική μας διάθεση.
    Καλό Σαββατόβραδο!

    ReplyDelete
  3. Πολύ ομορφο
    Φιλάκια ...

    ReplyDelete
  4. Τι ωραία οπτική, ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
    Καλός μήνας να μας ξημερώσει και να σου χαρίζει πάντα τόσο όμορφες εμπνεύσεις Στέλλα μου!

    ReplyDelete
  5. Φίλη μου ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, χημεια όμως είναι ο έρωτας και...κισμέτ όπως έλεγε η πολίτισσα γιαγιά μου. Μη προσπαθείς να αλλάξεις ότι δεν σε κάνουν να συμφωνείς, ούτε να βλέπεις σ εκείνον αυτά που..εσύ..θέλεις να δεις. Απλά να παρακαλάς να βρεθεί στο δρόμο σου η μισή..λεμονόκουπα σου! ( η σοφή γιαγιά μου το είχε πει και αυτό κάποτε!)

    ReplyDelete
  6. Ο έρωτας είναι πράγματα πολλά και ιδιαίτερα και . . . "Ήδιστον ου επιθυμείς τυχείν", που έλεγε και ο μακαρίτης ο Θαλής.

    Καλημέρα Στέλλα,
    Καλή εβδομάδα,
    Καλό μήνα!

    ReplyDelete
  7. είναι αυτό που νιώθουμε, ναι...κι αυτό που πετάει πάνω απο το κεφάλι μας, αυτό το μικρο φτερωτό πλασματάκι που λέγεται έρωτας..λες να μοιάζει με λιβελούλα? ωραίες είναι οι λιβελούλες...τις συνδύασα με την άνοιξη τωρα που διάβασα την προηγούμενη δημοσίευση με την άνοιξη...τώρα δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα σαν αγγελάκι αλλά σαν λιβελούλα..αμέ!!! χρωματιστή όμως... :)

    χριστίνα

    χριστίνα

    ReplyDelete

στα σκοτεινά

  Η ''ζημιά''  είναι πάντα μικρότερη από αυτή που αρχικά και μέσα από τον πανικό μας υπολογίζουμε.  Το κόστος ελαχιστότερο α...