Tuesday, March 09, 2021

smile


 

Σκεφτόμουν πως το πιο όμορφο που μου συνέβει  ίσως και το πιο πρωτότυπο,  φέτος στα γενέθλια μου ήταν μια παρέα φίλων που με κάλεσαν γύρω στις οκτώ το βράδυ σε βιντεοκλήση στο messenger και μου τραγούδησαν το γνωστό τραγουδάκι των γενεθλίων ''να ζήσεις Στελλίτσα και χρόνια πολλά,  μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά κλπ κλπ'',  ακόμη κι ένα μεγάλο κερί με έβαλαν να σβήσω :---))) απόλαυσα τα χαμόγελα τους αλλά και την τρυφερότητα και την αγάπη τους όπως και σε πάρα πολλά σχόλια στη σελίδα μου στο facebook αλλά και στο instagram.

Αγάπη βρε,  τί άλλο θέλουμε;


υ.γ. αυτό το γνωστό smile στην τούρτα (?) της φωτογραφίας μου θυμίζει πως την εποχή που ήμουν στην εφηβεία ήταν πάρα πολύ στη μόδα και το έβρισκα συνεχώς μπροστά μου,  τυπωμένο παντού,  από κονκάρδες,  περιοδικά, μέχρι σε μπλούζες αλλά και σε κάτι καταπληκτικές κόλλες αλληλογραφίας που είχα αγοράσει τότε που ολόκληρη η σελίδα που έγραφα τα γράμματα μου ήταν ένα τέτοιο στρόγγυλο,  ολοκίτρινο χαμόγελο.

5 comments:

  1. Χρόνια πολλά, λοιπόν, και από εμένα! Η τούρτα φαίνεται πεντανόστιμη, μου άνοιξες την όρεξη!
    Υγεία, αγάπη και όλα τα καλά! Και του χρόνου να γιορτάσεις χωρίς περιορισμούς.
    Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
  2. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα γιατί φίλη μου πίστεψε με όταν στερηθείς τα πιο απλά από αυτήν καταλαβαίνεις πόσο απαραίτητη είναι. Η κονκάρδα με την φατσούλα μου θύμισε παλιές εποχές που στόλιζε το πέτο μου , τα τετράδια με τα αυτοκόλλητα από τις τσίχλες!

    ReplyDelete
  3. Χρόνια σου πολλά Στελίτσα και να σαι πάντα σαν το ανθρωπάκι της τούρτας.

    ReplyDelete
  4. Αυτά τα απρόοπτα και τα ασχεδίαστα είναι και τα καλύτερα. Και πάλι χρόνια σου πολλά Στέλλα μου. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι σε καλύτερες συνθήκες ζωής και διάθεσης. Φιλιά.

    ReplyDelete
  5. Πες πως γιόρταζες και η γιορτή σου κράτησε ένα μήνα , αφού τα γενέθλια κρατάνε μια μέρα..
    Πες πως κάθε μέρα είναι μια γιορτή και κάθε γιορτή και ευχή...οπότε έχεις 20 ευχές μαζεμένες!! χρόνια σου πολλά Στέλλα μου φιλιαα!!🌼

    ReplyDelete

για μία βιτρίνα

  Η μάνα λέει πως ''δεν σ'αφήνει να πας μπροστά,  πως πάντα εκεί που νιώθεις την πληρότητα,  κάτι θα έρθει και θα κόψει την ροή ...