Tuesday, April 06, 2021

τα υπέροχα

 


Νομίζω τα όμορφα και τα θετικά και υπέροχα τα ζούμε,  τα αποροφά η ψυχή μας και το σώμα σαν ενέργεια και κάυσιμη ύλη για αυτό όσο κι αν θέλουμε να ψάξουμε να τα βρούμε μέσα σε στιγμές του παρελθόντος,  ώστε να τα μοιραστούμε και να τα περιγράψουμε στέκει αδύνατο να έρθουμε σε επαφή με τις αυτές τις σκέψεις αλλά και τις κατάλληλες λέξεις.


4 comments:

  1. Δεν θ' αφήσω όμως απέξω καθόλου και τα μελαγχολικά, τα δύσκολα, τα όσα υπήρξαν έστω και σαν αντίδραση εξίσου καύσιμη ύλη κι ενέργεια....
    Καλό βράδυ να έχεις dear fish eye!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα έλεγα πως τα εύκολα και τα όμορφα μεταβολίζονται από τον οργανισμό ίσως για αυτό να μη μπορώ να τα εντοπίσω, δεν είναι περίεργο; Τα δύσκολα ο ίδιος οργανισμός χρειάζεται να τα αποβάλει συνεχώς ίσως για αυτό και μπορώ και τα εκφράζω.
      Σαν ανάμνηση πάντα από το παρελθόν, ανεξαρτήτως την δουλειά που έχουν κάνει στο μέσα μας αμφότερα. Καλό βράδυ Magpie, χαίρομαι που σε βρίσκω διαθέσιμη και χαρούμενη :)

      Delete
  2. Η αυτογνωσία είναι η αρχή της σοφίας και της ορθής κρίσης και τα εύκολα και τα δύσκολα καύσιμη ύλη και ενέργεια γίνονται αρκεί να μας φέρνουν μια εσωτερική γαλήνη.
    Καλό βράδυ Στέλλα μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και σ αυτό το σχόλιο απάντησα εχθές και η απάντηση μου εξαφανίστηκε, χε χε! Ποιός ξέρει! Συμφωνώ απόλυτα με όσα μου γράφεις Αννίκα μου, το γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω παλιές υπέροχες στιγμές αναρωτιέμαι ενώ μια χαρά βρίσκονται μπροστά μου πανεύκολα όσα με έχουν παιδέψει.
      Καλημέρα, φιλιά

      Delete

τί άλλο να πεις;

  Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μοιάζει παγωμένο.  Σκουπίδια εδώ κι εκεί,  σκόνη πολύ.  Οι καρέκλες άδειες και οι θεατές ανύπαρκτοι.  Όσο και ...