Friday, October 08, 2021

15


 

Σκέφτομαι ότι 15 χρόνια είναι πολλά,  κι ότι τόσα πολλά χρόνια από την ζωή μου δεν έχω δώσει ούτε σε χόμπυ μου,  ούτε σε επαγγελματική απασχόληση,  τόσο εύκολα τα κάνω σκόνη όλα,  αλλά το blogging,  blogging.  Εθισμένη δηλώνω με τούτο το συμπαθητικό blogάκι που τον καιρό που το πρωτοέφτιαξα (2006) το θεωρούσα μεγάλο δώρο.  Ακόμη έτσι το βλέπω,  σαν ένα μεγάλο δώρο.  Το καταφύγιο μου,  η εκτόνωση μου,  οι αλήθειες μου.

15 χρόνια ακουμπώ τον εαυτό μου σε αυτές τις σελίδες που κατά καιρούς αλλάζουν χρώματα.  Με όνειρα,  με ελπίδα,  με πίστη και αισιοδοξία για την ζωή..  που αυτή ξέρει!  Συνεχίζω..

 

12 comments:

  1. Αγαπημένη μου Στέλλα, επ’ ευκαιρίας των 15χρονων γενεθλίων του blog σου, σου στέλνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου: να είσαι καλά εσύ και να αντλείς έμπνευση και δημιουργία από τα θησαυρισμένα! Αυτά ακριβώς που σε χαρακτηρίζουν…
    Με τα φιλικότερα των συναισθημάτων!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπημένε Στράτο σ ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να που έγινε και είσαι από τους καλύτερους blogοφίλους μου πια. Ταιριάξαμε κι αυτό είναι όμορφο και σπάνιο για αυτό και πολύτιμο μαζί. Σ ευχαριστώ για όλα!!!

      Delete
  2. Τι λες ρε φιλενάδα! 15 χρόνια ε; Ουυυυ πολλά καλή μου φίλη! Πολλά και γεμάτα! Ξέρεις ότι είμαι ακόλουθός σου για χρόνια. Μου αρέσει το σπιτικό σου εδώ, έχει τη δική του ατμόφαιρα, τη δική του έκφραση. Ξέρεις ότι πάντα προσπαθώ να δίνω το παρόν, γιατί το θέλω και μου αρέσει και όχι φυσικά από κάποια "υποχρέωση".
    Στα πλαίσια αυτά στέλνω τα χρόνια μου πολλά από καρδιάς και εύχομαι Στέλλα μου ότι καλύτερο σε αυτόν τον όμορφο εκφραστικό χώρο.
    Να θυμάσαι ότι το μοίρασμα είναι μεγάλη ευλογία και ανοίγει τις αγκαλιές των ανθρώπων σε δύσκολους καιρούς.
    Πάντα το καλό σου εύχομαι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο καθένας μας κάνει αυτό που τον εκφράζει Γιάννη, αναλόγως με αντοχές, γούστα κλπ
      Εμένα οι αντοχές μου, μου λείπουν τελευταία, δύσκολα σχολιάζω σε blogs όταν δεν έχω τι να πω.
      Και δεν έχω πια τον τόσο χρόνο για να περνάω από όλους.

      Σ ευχαριστώ για τις ευχές Γιάννη

      Delete
  3. Χρόνια του πολλά Στέλλα μου, μπήκε στην εφηβεία, με γνώση, με σκέψη, με κοινές ευαισθησίες και θεματική ενότητα που καλύπτει όλα τα ενδιαφέροντα κι ας δυσκολεύει κάποιες φορές την απάντηση.
    Να είναι μακρύς ο δρόμος του!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Αννίκα, καλό σ/κ να έχουμε!

      Delete
  4. Χρόνια σας πολλά λοιπόν!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ευχαριστούμε χελώνα μας!

      Delete
  5. Δεκαπέντε; Αλήθεια; Α, μα εσύ είσαι βετεράνα! Χρόνια πολλά, λοιπόν, και σε εσένα για να γράφεις, και σε εμάς για να σε διαβάζουμε!
    Και του χρόνου

    ReplyDelete
  6. Σταθερά εδώ και με πολλές ευχές για τα επόμενα 15 χρόνια :-)
    Από τα πιο ωραία πράγματα που μας εφερε η τεχνολογία κατά τη γνώμη μου.
    Πριν τα μπλογκ φωνή προς τα έξω είχαν μόνο οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως γράφουν επαγγελματικά και κατόπιν παραγγελίας.Τα μπλογκ απελευθέρωσαν την έκφραση κι αυτό πραγματικά είναι δώρο.
    Χρόνια πολλά Φεγγαρένια! Να είσαι γερή και να χαιρόμαστε την όμορφη γραφή σου και τις τόσο φροντισμένα επιλεγμένες εικόνες σου. Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η τεχνολογία έφερε πολλά melian. Και όλα μέσα στο σπίτι μας.
      Πολλές φορές έχω σκεφτεί πώς θα ήταν αυτή η χρονική περίοδος άραγε για μένα χωρίς την τεχνολογία; Χωρίς αυτά τα διαδικτυακά παράθυρα όπου όλα είναι απλωμένα μπροστά μου και δεν έχω παρά να διαλέξω.
      Θυμάσαι τα blog μας τότε στην αρχή;
      Τότε που υπήρχε ακόμη ο ενθουσιασμός;

      Σ ευχαριστώ melian, να είμαστε καλά κι όλα τα άλλα γίνονται.
      στέλω φιλιά

      Delete

μια σκέψη

  Ο καθένας μας βρίσκεται στη δική του γυάλινη σφαίρα!