Monday, November 01, 2021

Νοέμβρης


 

Αυτές οι φωτογραφίες που καλωσορίζουν τους μήνες,  μου φαίνονται λίγο χαζούλικες αλλά ok,  κάποιες φορές ακόμη και τα ''χαζούλικα''  είναι αναγκαία.  Τα δύσκολα,  αργούν πολλές φορές,  αλλά έρχονται.  Τις μέρες αυτές δεν τολμώ να μετρήσω ούτε πίεση ούτε παλμούς.  Με αναστατώνουν οι αριθμοί,  παγώνουν τα δάχτυλα μου.  Η ασάφεια του μέλλοντος πάντα με εξίταρε.  Το παρόν κάπως το μυρίζω,  το ψηλαφίζω,  καταλαβαίνω πού βρίσκομαι.  Το παρελθόν έχει εμμονές,  το παρόν έχει ελπίδα,  το μέλλον φόβο.  Κρατάω λοιπόν την ελπίδα,  έτσι κι αλλιώς αυτήν χρειάζομαι.  Καλό ένστικτο επίσης χρειάζομαι.  Το παλιό,  μοιάζει να χάλασε,  αναρωτιέμαι αν λειτουργούσε ποτέ ή αν έτσι νόμιζα.  Έτσι όπως αλλάζει η καθημερινότητα μας,  ποιός να ξέρει..

4 comments:

  1. Πολύ καλά πράττεις και κρατάς την ελπίδα Στέλλα! Ο ανήφορος που έχουμε πάρει κοινωνικά είναι γκρίζος και ομιχλώδης. Και θα μας χρειαστούν πολύ μεγάλες αντοχές για τις μάχες και τις δοκιμασίες που θα περάσουμε.
    Να ευχηθώ ολόψυχα καλό μήνα!

    ReplyDelete
  2. Kαλό μήνα Στέλλα με λιγότερη αυπνία εύχομαι...
    Καλά κάνεις και κρατάς την ελπίδα :)
    Φιλιά και καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ReplyDelete
  3. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που θυσιάσαμε ότι θεωρούσαμε δεδομένο, είναι καλό να ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο αύριο. Άλλωστε δίνει ένα σκοπό στη ζωή μας.
    Καλό Μήνα Στέλλα μου!

    ReplyDelete
  4. Ακόμα μία: Πισιχιραιμία!

    Φιλιά!

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...