Wednesday, January 03, 2024

φέτος λέει


 

Υπάρχει αυτή η ακαθόριστη αλλά στοιχειώδης έλλειψη νεραιδόσκονης,  αστερόσκονης και κάποιου τέλος πάντων που θα πάρει ένα κίνητρο και θα το κρεμάσει μπροστά μας σαν μια κινητήρια δύναμη,  πασπαλισμένο με μπόλικη χρυσόσκονη.  Ασημένια μικροσκοπικά κουδουνάκια θα παίζουν αγγελικές μελωδίες κι όλα θα μοιάζουν με όνειρο που ξετυλίγεται τελείως μαγικά μόνο για την πάρτυ μας.

3 comments:

  1. Αυτό το κίνητρο Στέλλα μου είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες και ανοίγει ορίζοντες στη σκέψη, για να λυθούν όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν. Και μακάρι να το συναντήσουμε κάποτε!
    (Να είσαι καλύτερα, ελπίζω)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είμαι πολύ καλύτερα και με αρνητικό τεστ επιτέλους, ο άντρας μου όμως ακόμη δεν.. αλλά είναι καλά. Ευκολάκι ήταν απλά χάσαμε ό,τι είχε να κάμε τις γιορτές, ευτυχώς είχα δέντρο και στολισμένο το σπίτι και είμασταν σε γιορτινό περιβάλλον.
      φιλιά, σ ευχαριστώ

      Delete
  2. Είναι τυχεροί όσοι θεωρούν αστερόσκονη τη μουσική μια που τη βρίσκουν πολύ εύκολα και παντού. Για μένα αστερόσκονη δεν είναι η μουσική. Είναι κάτι που απλά υπάρχει.
    Σ ευχαριστώ για τις μουσικές σου επιλογές
    καλή χρονιά σου εύχομαι

    ReplyDelete

προγραμματισμένη σύμπτωση

  Κατεβήκαμε στο κέντρο νωρίς,  για να αποφύγουμε την βροχή που μας υποσχόταν το μετεωρολογικό.  Περπατήσαμε παραλιακά,  όλη η διαδρομή απολ...