Saturday, May 18, 2024

εε ψιτ


 

Το πιο δύσκολο είναι όταν βρίσκεσαι στο 50/50.  Όταν η ζυγαριά δείχνει στη μέση.  Από εδώ ή από κει;  Κι όταν σου φωνάζουν από κει από κει και η καρδιά σου σου λέει για κοίτα και λίγο από δω μήπως βρε παιδί μου έχεις κάνει λάθος;  Αλλά ποιό είναι το λάθος;   Και ποιό το σωστό;  Κι αν εγώ έχω κάνει λάθος γιατί δεν ήρθε κάποιος να μου πει ''εε ψιτ Στελλίτσα,  από εδώ είναι το σωστό και μπορώ να σου το αποδείξω;;;''


1 comment:

  1. Αρχικά να σου πω πως με έπιασε το φανάρι της σύμπτωσης. Ίσως και να το επιδίωξα μετά από τόσο καιρό που έχω να περπατήσω σε αυτήν την πόλη που άργησα να αγαπήσω αλλά τελικά την ερωτεύτηκα.
    -----
    Σε δεύτερο χρόνο, στην καθημερινότητα, κι εμένα το παλικάρι θα μου άρεσε, ασχέτως που δεν το είδα.
    -----
    Στο πολύ σου, επιβεβαίωσα το δικό μου λίγο που πασχίζει να γίνει πάρα πολύ κι ίσως αυτό το άπιαστο -πάρα- τελικά δυσκολεύει την όλη κατάσταση.
    -----
    Ενώ από απόσταση ο δικός μου έρωτας απέκτησε όλα τα χαρίσματα για να τα χάσει όλα με την πρώτη εγγύτητα και τελικά να καταλήξει στην επιβεβαίωση πως ήτανε καθαρά ενθουσιασμός και τίποτε παραπάνω.
    -----
    Στελλίτσα μου, δίχως ''εε ψιτ", εάν ήμουν ψυχοθεραπευτής θα σου έλεγα το πας καλά το καράβι, κράτα το τιμόνι, αλλά δεν είμαι.
    Καληνύχτα όμορφη (εσένα λέω).

    ReplyDelete

να σου φτιάξω ένα τσάι;

  Αυτό το ''θέλεις να σου φτιάξω ένα τσάι''; Αγγίζει βαθιά όλο το μέσα μου.. Είναι η ζεστασιά που φέρνει την αγάπη κι η αγάπ...