Friday, January 18, 2013

Παρασκευή απόγευμα





Eίπα..  έχω τη διάθεση να γράψω στο ''φεγγάρι'' και εννοούσα,  να έρθω εδώ,  σχεδόν γυμνή,  περίπου αληθινή όπως παλιά.

Όταν δεν μπορείς να θυμηθείς το πως άρχισες  ή το πως έφτασες ως εδώ ή όπου αλλού δεν έχει σημασία..  σταματάς..  απλά σταματάς..  για να διαπιστώσεις ότι είχες πάρει μια φόρα που κάποια στιγμή σε ξεπέρασε..
Πατάς pause και περιμένεις.  Θέμα χρόνου να δεις τα πράγματα από απόσταση,  αυτό το λέμε ''να δεις τα πράγματα αντικειμενικά''!

Νόμιζα πως τα τελευταία χρόνια,  είχα ξεχάσει τι θα πει ποιότητα,  μέχρι που χθες βράδυ,  στον κινηματογράφο, είδα την ταινία ''argo''..  σίγουρα αυτό το κάτι που της έλειπε ήταν αυτό το συν+ που προσθέτουν η λεπτομέρεια,  το βάθος κι η ποιότητα,  άρα αφού μπορώ να διακρίνω αυτή την έλλειψη..  κάπου μέσα μου υπάρχει ακόμη..

Στον έρωτα σκεφτόμουν,  συνήθως συμβαίνει το εξής..  υπάρχει μια ποιότητα ώσπου ο ένας από τους δυο παύει να βλέπει τα πράγματα από απόσταση.  Μετά απλά λογαριάζεις το κέρδος και σε τέτοιου είδους μετρήσεις δεν υπάρχει ποτέ ποιότητα.


.

3 comments:

  1. Στον έρωτα συμβαίνει κάτι περίεργο. Όταν αρχίζεις να “βλέπεις” σα να παύει να υφίσταται το αρχικό συναίσθημα και αν δέ, αρχίζεις να μετράς, τότε εκείνο λές, πως κάποτε, υπήρξε... Και τούτο είναι το σημαντικό’ ακόμα και τότε να μπορέσεις να κρατήσεις την ποιότητα που αντανακλά το άτομό σου ή και των δύο.
    Καλό ξημέρωμα

    ReplyDelete
  2. οταν εισαι μεσα στον ερωτα ακομη και μετρας κερδη και χασουρες εισαι λαθος..
    οταν βλεπεις την κατασταση σαν πιτα απο την οποια θελεις να δαγκωσεις μια μπουκια εστω, εισαι λαθος..

    ο ερωτας δε μετριεται και τον βλεπεις σφαιρικα!
    δεν ειναι επιχειρηση.. χανω/κερδιζω

    κι αφου εχεις λυσει ολα αυτα φτανεις στη φαση που πολυ σωστα λες!

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...