Thursday, May 20, 2021

το δεξί μου χέρι

Το δεξί μου χέρι έχει ένα βάρος μετά το εμβόλιο.  Αμφιβάλλω αν θα μας καλύψει η β' δόση.  Στο σπίτι,  θα είχα πεθάνει εχθές,  έτσι το πήρα μαζί μου κατο περπάτησα στους δρόμους ευρύτερης της γειτονιάς μου.  Το δεξί μου χέρι.  Όταν η νοσοκόμα μου είπε να προσέξω να μη σηκώσω βάρος,  όταν ένιωσα το βάρος του φάρμακου να κυλάει στο μπράτσο μου κατάλαβα πόσο πολύτιμο μου ήταν.  Θα μπορώ να γράψω αύριο μεθαύριο;  Αναρωτήθηκα.  Προς το παρόν όμως γράφω!

Έδειξα στον γιατρούλη την τοπική αλλεργική αντίδραση στο αριστερό.  Γούρλωσε τα μάτια του.  Μετά είπε πως έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτή αιτία να μη κάνει κάποιος το εμβόλιο.  Είπε και πως έχει ξαναδεί τέτοια εικόνα.  Αμφιβάλλω όχι μόνο για την εικόνα αλλά ακόμη και για το αν έχει ξαναδεί γυμνό μπράτσο.

Μη σε μπερδεύει η φωτογραφία,  σήμερα ντύθηκα εντελώς καλοκαιρινά!  Κάνει ζέστη..  σταματώ να γράφω για να μην κουράζω το χέρι μου..
 

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...