Sunday, June 13, 2021

για την λέσχη ανάγνωσης


 

Με την λέσχη ανάγνωσης δεν τα κατάφερα,  από τα 5 βιβλία των 5 τελευταίων μηνών ολοκλήρωσα τα δύο & μου άρεσε πολύ μόνο το ένα στο οποίο βρήκα και στοιχεία που υπογράμμισα και που με εντυπωσίασαν.  

Τα 5 βιβλία,  ήταν τα εξής:

1)  η τέχνη της χαράς της χαράς της Sapienza Goliarda εκδόσεις Πατάκης

2)  Δεν κατοικούν όλοι οι άνθρωποι τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο του Ζαν Πωλ Ντυμπουά εκδόσεις Δώμα

3)  Η αστυνομία της μνήμης της Γιόκο Ογκάουα  εκδόσεις Πατάκη

4)  Οι εκατό μέρες του Joseph Roth εκδόσεις Άγρα 

5)  Γη που χάνεται της Julia Phillips εκδόσεις Μεταίχμιο


Έφτασα μέχρι την τελευταία σελίδα το δεύτερο και το τρίτο.  Ίσως λόγω περισσότερης διάθεσης για διάβασμα λόγω του ότι ήταν καταχείμωνο.  Τα υπόλοιπα τα έχασα άλλο 60 σελίδες πριν το τέλος κι άλλο περισσότερες.  

Μπήκα στη λέσχη για βρω μια καλή αφορμή να διαβάζω περισσότερο,  ως προς την αγορά των βιβλίων τα κατάφερα,  ως προς την ανάγνωση και ολοκλήρωση τους όμως απέτυχα.

υ.γ. με τη φωτογραφία αυτή τρελάθηκα,  είναι ίδια η δικιά μας μόνο που έχει δύο μωράκια στην αγκαλιά της να ζεσταίνει,  πράγματο το οποίο η δικιά μας στερήθηκε ή αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς της το στερήσαμε !!!

3 comments:

  1. Απίθανη φωτογραφία όντως! Κι εμείς της το στερήσαμε της δικιάς μας να ζεστάνει μωράκια στην αγκαλιά της!!
    Όσο για το διάβασμα...ενα ένα. Αν δεν τελειώσει το ένα δεν παίρνω άλλο. Και το διάβασμα Στέλλα μου θέλει διάθεση επίσης.
    Καλησπέρα σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι αλλά σε μια λέσχη η συνάντηση ορίζεται κάθε μήνα οπότε το βιβλίο αν θέλεις να είσαι συνεπής οφείλεις να το διαβάσεις αλλιώς λες δεν μπορώ ή δεν είναι για μένα αυτό, κι εγώ που θέλω να είμαι πολύυυ χαλαρή με ένα βιβλίο, πιέζομαι :)

      Με την φωτογραφία έχω πάθει, καλησπέρα Άννα Φλο

      Delete
  2. Πολλά πράγματα θέλουν το ρυθμό τους. Το διάβασμα ένα από αυτά.
    Εσύ να είσαι Καλά Fish eye!

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...