Monday, July 19, 2021

δεν έκατσε η φάση


 

Νομίζω πως για να μπορείς να αντιληφθείς ότι το ''κουρέλι''  δεν μπορεί να γίνει ''βελούδινο ύφασμα για φόρεμα''  χρειάζεται να έχεις αγαπηθεί,  κι η απέραντη,  η ατέλειωτη και ουσιαστική αγάπη,  η ανιδιοτελής,  μπορεί να δωθεί μόνο από τους γονείς και ξεκινάει με την γέννηση σου.  Αφορά την γυναικεία ψυχολογία.

Νομίζω επίσης πως σαν άντρας αλλά και σαν άνθρωπος το να εκτιμάς,  να σέβεσαι αυτόν που έχεις απέναντι σου ακόμη κι αν σε απορρίψει για τους δικούς του λόγους,  έχει επίσης την βάση του στην αγάπη που έχεις πάρει σαν παιδί.  Και όλα τα διδάγματα βεβαίως που έχουν σαν βάση την αγάπη! 

Αυτό σημαίνει πως κάποιοι άνθρωποι σε χώρεσαν στην αγκαλιά τους και σε σεβάστηκαν χωρίς όρια.  Αυτό σε κάνει καλό άνθρωπο!

Το αντίθετο,  γεννάει ανθρώπους που βιάζουν,  σκοτώνουν κλπ κλπ Έτσι επειδή δεν τους έκατσε η φάση.  Και γυναίκες που παραμένουν σε σχέσεις που δείχνουν από την αρχή τι μέλλει γενέσθαι.  Το ότι ξαφνικά εμφανίζει ένας άντρας,  ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, το κακό του πρόσωπο,  αυτό δεν το πιστεύω.

Ψιλά γράμματα θα μου πεις,  αλλά καλό είναι να είμαστε λίγο πιο υποψιασμένες πια!!!

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...